Incredibile detalii ale unui martor: Familia regală britanică este formată din reptilieni care îşi schimbă forma! Aceşti extratereştri nu mor niciodată, ci doar se metamorfează!

17.999 vizualizari

regina reptilaConspiraţioniştii au auzit deja de faptul că familia regală britanică ar fi de origine reptiliană, adică sunt extratereştri care se ascund sub formă umană. Mai jos, puteţi citi mărturia unei martore, pe nume Christine, care susţine că ar cunoaşte bine detalii despre familia regală britanică:

„Regina-mamă… Ea a fost mult mai în vârstă decât cred oamenii. Deşi oficial a murit în 2002, ea nu este moartă. Ca să fim sinceri, familia regală britanică nu a murit de o lungă perioadă de timp, ea doar s-a metamorfozat. Este un fel de clonare, dar într-un mod diferit. Ei iau bucăți de carne și îşi reconstruiesc corpul.

Pentru că sunt șopârle, pentru că au sânge rece, este mult mai ușor pentru ei să-şi facă ceea ce Frankenstein a făcut pentru noi. Corpurile sunt doar diferite vibratii electrice, iar ei cunosc aceste secrete, ei cunosc secretul microcurenților, care creeaza trupurile.

Cei din familia regală britanică cunosc vibrația vieții, pentru că au sânge rece şi sunt reptile. Pământul a fost ca o staţie de autobuz pentru multe specii extraterestre, iar reptilienii au fost unii dintre aceşti extratereştri. Ei îşi petrec timpul în măruntaiele Pământului, arătând ca nişte reptile, dar, când ies la suprafaţă, ei îşi schimbă înfăţişarea asemenea nouă, datorită vibraţiilor electrice. Ei pot să-şi ia orice înfăţişare. Regina-mamă este şeful lor.

Regina-mamă (1900-2002) și Regina Victoria (1819-1901) nu sunt persoane diferite. Gândiți-vă la ele ca la aceeași persoană, care, după un timp, a trebuit să-şi înlocuiască haina. Atunci când trupul lor moare, acea energie, în timp ce moare, va fi imediat dusă şi înlocuită în trupul altcuiva. E un lucru vampiresc, mai rău ca la vampiri. Aceste reptile n-au murit niciodată, trăiesc printre noi şi acesta este secretul lor cel mai mare”.

Incredibile informaţii!