Începe teroarea medicală! Vaccinarea copiilor devine obligatorie, iar părinţii pot ajunge la închisoare dacă refuză, chiar dacă vaccinurile pot fi toxice!

3.745 vizualizari

vaccinuri toxiceNoua lege a vaccinării din România instituie o „teroare medicală” pentru vaccinarea obligatorie a copiilor! Citez de pe stiripesurse.ro:

Ministerul Sănătăţii pregăteşte un proiect de lege care prevede vaccinarea obligatorie a copiilor. Opt vaccinuri vor fi pe lista celor de care depinde posibilitatea înscrierii copiilor la grădiniţă sau la şcoală. Lipsa vaccinării atrage amenzi pentru unităţile de învăţământ, dar există şi situaţii în care părinţii pot răspunde penal.

În România vor deveni obligatorii opt vaccinuri administrate la copii împotriva hepatitei B, a difteriei, tetanosului, pertussis, poliomielitei, rujeolei, oreionului şi rubeolei, potrivit proiectului de lege consultat de HotNews.ro. Pentru realizazea vaccinurilor obligatorii, părinţii trebuie informaţi, iar acordul este prezumat în lipsa unei cereri care să susţină contrariul.

Dacă la înscrierea la grădiniţă/şcoală părintele nu va putea prezenţa dovadă vaccinării complete, va trebui să aducă de la Comisia Judeţeană de Vaccinare un document în care să fie precizate clar datele de recuperare în următorul an a vaccinării cu vaccinurile care previn bolile mai sus. După un an, dacă vaccinurile nu vor fi realizate, copilul va mai putea fi înscris la şcoală doar după vaccinare.

Va fi sesizată Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului dacă, până la împlinirea vârstei de un an şi jumătate, copilul nu a primit vaccinurile obligatorii. Dacă acel copil nu a fost vaccinat până la vârstă de 3 ani, vor fi sesizate instituţiile abilitate privind „infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului de către părinţi”. Excepţie vor face cazurile în care se va stabili că un copil are contraindicaţii la un anumit vaccin.

P.S. Vedeţi până unde se ajunge!? La faptul că părinţii vor face închisoare pentru „rele tartamente aplicate minorului” dacă refuză să-şi vaccineze copiii! Cine răspunde însă dacă unui copil i se face rău de la vaccin sau chiar, ferească Dumnezeu, moare!? Iată, de exemplu, un articol de pe stirileprotv.ro:

Mai multi elevi, de clasa a opta, din Curtea de Arges, au ajuns spital dupa ce ar fi suferit reactii adverse de la un vaccin anti-tetanos, aflat in schema obligatorie, administrat la scoala. Medicii spun ca in mod normal, nu ar fi trebuit sa apara ameteli si stari de lesin, iar cei de la Directia de Sanatate Publica cred ca ar fi vorba despre o reactie emotionala. Insa si dintr-o comuna din Bacau, 18 elevi care au facut acelasi vaccin s-au simtit rau.

Parintii celor 18 copii din Bacau spun ca, imediat ce li s-a administrat vaccinul impotriva difteriei si tetanosului, au acuzat stari de voma, ameteli, frisoane si o amorteala a bratului in care s-a facut injectia. Copiii, elevi in clasa a VIII-a, au fost internati de urgenta in spital. “Sunt manifestari usoare, locale. De la acest vaccin, este o reactie alergica, emotionala”, a explicat dr. Adrian Branzaniuc director medical Spitalul Municipal Onesti.

Si totusi, alti 8 elevi din curtea de Arges au ajuns la spital cu aceleasi simptome. Copiii, in varsta de 14 ani, au fost si ei injectati cu acelasi vaccin, de provenienta franceza. Mai multe ambulante i-au dus la spital. “Amorteala de mana, dureri de cap, frisoane, voma, de toate” a povestit un parinte.

Medicii spun ca, in mod normal, elevilor nu ar fi trebuit sa li se faca rau, mai ales ca in urma cu 7 ani au mai primit o doza din acelasi vaccin. Specialistii Directiei de Sanatate publica sustin ca au verificat atat lotul administrat cat si maniera in care au fost facute injectiile. SI nu au gasit nimic in neregula. “Nu s-a putut pune in evidenta nici un semn sau simptom obiectiv la examenul medical. Mai mult, nu s-a semnalat nici un diagnostic. Este o reactie emotionala exagerata”, a spus Adrian Stoica director executiv al DSP Arges.

Vaccinul impotriva difteriei si tetanosului face parte in programul national de imunizare. Parintii ar fi trebuit totusi sa-si dea acordul scris pentru administrarea injectiilor – ceea ce, in cazul de la curtea de Arges si in cel din Onesti nu s-a intamplat. Din acest motiv, asistentele care au facut vaccinurile vor fi anchetate.

Desigur, nimeni nu îşi asumă responsabilitatea pentru asemenea cazuri. Un caz şocant a apărut pe site-ul vactruth.com, în care doi părinţi din California sunt înnebuniţi de durere, dupa ce şi-au pierdut fiul lor, care a fost vaccinat. Acesta a murit în somn şi a fost dus la spital deja mort. Personalul spitalului a categorisit moartea sa ca “sindrom infantil de moarte subită”.

Pe de altă parte, multe din vaccinuri sunt făcute inutil. Într-un articol de pe site-ul almeea.ro (Datele istorice ne arata ca vaccinurile sunt facute degeaba! Declinul bolilor infectioase din ultimul secol se datoreaza cresterii nivelului de trai si nu vaccinurilor…) se demonstrează clar ca marea majoritate a vaccinurilor sunt inutile:

* În Germania, deşi începând cu 1940 s-a realizat o campanie în masă de vaccinare împotriva difteriei, până în 1945 s-au semnalat peste 250.000 de cazuri de îmbolnăviri cu difterie.

* În 1967, Ghana a fost declarată de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii drept ţară “liberă de pojar”, ca urmare a vaccinărilor masive întreprinse. Şi totuşi, în 1972, Ghana a experimentat o revenire masivă a pojarului, cu cea mai ridicată rata de mortalitate.

* În Marea Britanie, între 1970 şi 1990 s-au înregistrat peste 200.000 de cazuri de tuse convulsivă la copiii vaccinaţi împotriva acestei boli.

* În anii 70, în India a fost încercat un vaccin împotriva tuberculozei. Rezultatul? Mai multe cazuri a fost semnalate în cazul persoanelor vaccinate decât pentru cele nevaccinate.

* În 1977, Dr. Jonas Salk, cel care a dezvoltat primul vaccin împotriva poliomelitei, a recunoscut că vaccinarea de masă anti-poliomelita a fost principala cauză pentru izbucnirea celei mai mari epidemii de poliomelita din istoria Statelor Unite.

* În 1979, Suedia a abandonat vaccinul impotrivei tusei convulsive ca urmare a ineficienţei sale. Din cele 5.140 de cazuri de tuse convulsivă înregistrate în 1978, 84% dintre pacienţi erau deja vaccinaţi de trei ori!

Toate vaccinurile sunt făcute doar pentru a creşte profiturile marilor corporaţii farmaceutice. Chiar dacă sunt inutile şi periculoase, eu aş accepta vaccinurile pentru copiii mei doar dacă ar fi îndeplinite două condiţii:
– toate vaccinurile să fie realizate la Institutul Cantacuzino, astfel încât profiturile să nu intre în buzunarele marilor corporaţii şi, astfel, s-ar demonstra că aceste vaccinuri nu reprezintă doar o afacere;
– medicii şi cei care vor să oblige părinţii la vaccinarea copiilor să semneze o foaie prin care îşi asumă toată responsabilitatea (inclusiv penală) în cazul în care s-ar întâmpla ceva cu copiii. Vreţi vaccinare obligatorie? Atunci, cine hotărăşte lucrul acesta să-şi asume şi obligaţia!