Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Încă unul pe lista suspectă: un cercetător rus implicat în vaccinul anti-coronavirus, a fost găsit mort! Ce forţă macabră acţionează în umbră?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUn om de știință rus de top care lucra la un vaccin Covid-19 a fost găsit mort în circumstanțe suspecte la St. Petersburg (Rusia), adăugând încă o victimă pe lista persoanelor implicate în cercetarea coronavirusului care au decedat în mod misterios. Alexandr „Sasha” Kagansky, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort după ce a căzut de la o fereastră a etajului 14 al unei clădiri înalte, scrie agenţia rusă Interfax.

Biologul rus avea legături strânse cu Universitatea din Edinburgh și a lucrat acolo 13 ani, până în 2017. Oficialităţile ruse au deschis o anchetă pentru crimă și un suspect de 45 de ani a fost reținut.

Dr. Kagansky a ocupat funcția de director al Centrului de Medicină Genomică și Regenerativă de la Universitatea Federală din Extremul Orient Rus din Vladivostok. Mass-media rusă spune că academicianul rus „dezvolta un vaccin împotriva coronavirusului” și că a murit „în circumstanțe ciudate”.

Raportul preliminar al Poliţiei spune că a avut loc o „luptă” înainte ca Kagansky să cadă de la etajul 14.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie din limba rusă cu ajutorul lui Google Translate): interfax.ru

P.S. Foarte interesant e că acesta nu e singurul cercetător mort, care a fost implicat în cercetarea în domeniul noului coronavirus.

– În februarie 2020, renumitul om de știință Frank Plummer, care a început să lucreze la vaccinul Anti-Covid în laboratorul canadian din Winnipeg a fost asasinat în Kenya.

– În mai 2020, Bing Liu, un profesor de la Universitatea din Pittsburgh (SUA), pe punctul de a face „descoperiri foarte importante”, în cercetarea bolii Covid-2019, potrivit universității, a fost împușcat și ucis într-un caz aparent de crimă-sinucidere (citiţi mai multe în acest articol: Un cercetător american, care se afla foarte aproape de a face descoperiri foarte importante privind noul coronavirus, a fost ucis. Oare de ce?).

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu