Încă o minciună americană la adresa lui Hitler… Austria n-a fost preluată cu forţa de Germania nazistă!

184

Iată o scrisoare şocantă a unei foarte bătrâne emigrante din Austria care a ajuns în SUA. Citind-o, vă veţi da seama că istoria ar trebui rescrisă din temelii, cel puţin în cazul lui Hitler (aşa cum spuneam în articolul acesta: https://www.lovendal.ro/wp52/hitler-mare-luptator-impotriva-francmasoneriei-ocultei-mondiale-si-bancherilor-internationali/).

Iată ce ne spune ea:

“Ceea ce am să vă spun este ceva ce nu aţi auzit, probabil, sau nu aţi citit vreodată în cărţile de istorie. Dar eu am fost martoră oculară la istorie. Nu vă pot spune că Hitler a intrat în Austria cu tancuri şi arme, aşa cum am fost învăţaţi, pentru că am denatura istoria. Austriecii l-au ales pe Hitler cu o majoritate covârşitoare – 98% din voturi. Aşa ceva nu veţi citi niciodată în orice publicaţie americană. Toată lumea crede că Hitler şi-a trimis tancurile şi a luat cu forţa Austria.

În 1938, Austria se afla într-o criză economică profundă. Aproape o treime din forţa de muncă era şomeră. Inflaţia era de 25%; la fel erau şi ratele de dobândă bancară. Fermierii şi oamenii de afaceri declarau falimentul în fiecare zi. Tinerii mergeau din casă în casă cerşind de mâncare. Nu că nu ar fi vrut să lucreze…pur şi simplu nu aveau niciun loc de muncă. Mama mea era o femeie creştină şi-i ajuta pe oamenii aflaţi la nevoie. În fiecare zi pregătea câte o oală mare de supă şi pâine coaptă pentru a-i hrăni pe oamenii săraci şi înfometaţi.

Oamenii deveniseră disperaţi şi au cerut guvernului să-i lase să decidă singuri ce fel de guvernare doresc. Ne uitam către vecinul nostru de la nord, Germania, unde Hitler se afla la putere din 1933. Ni s-a spus că acolo nu există şomaj şi că există un standard ridicat de trai. Am văzut că toată lumea era fericită; vroiam acelaşi mod de viaţă şi aici, în Austria. Ni s-a promis că un vot pentru Hitler ar însemna sfârşitul şomajului şi sărăciei. Hitler a mai promis, de asemenea, că afacerile vor fi ajutate şi că agricultorii îşi vor primi fermele înapoi. 98% din populaţia Austriei a votat pentru a fi anexaţi de Austria, iar Hitler a devenit şi conducătorul nostru.

A fost multă bucurie, iar timp de 3 zile am dansat pe străzi. După alegeri, după ce au fost numiţi oficialii germani, ca într-un miracol, în ţară s-a instalat legea şi ordinea. În 3-4 săpătămâni, toată lumea a fost angajată, guvernul creând o mulţime de locuri de muncă, prin intermediul serviciilor publice.”

P.S. Ce diferenţă faţă de “cotropirea cu tancuri a Austriei de către Germania hitleristă”, cum ni se predă în manualele de istorie…