Site de secrete, stiinta si metafizica

Încă o dovadă că am avut dreptate! Un oficial militar american le-a cerut subordonaţilor săi să distrugă orice poză cu “Bin Laden” mort, pentru a nu se deconspira “scenariul fals” al asasinării acestuia!

4 41

Osama bin Laden mortChiar şi mass-media Ocultei Mondiale recunoaşte indirect că “operaţiunea de ucidere a lui Osama bin Laden pe 2 mai 2011” a fost un “false flag”, adică o “operaţiune falsă”! Citez ştirea de pe ABC News:

“Un e-mail trimis la 11 de zile de la uciderea liderului terorist Osama bin Laden, de către un ofițer de rang înalt din Operațiunile Speciale ale Armata SUA, arată că acesta a ordonat subordonaților săi de a distruge orice fotografie ale cadavrului fondatorului al- Qaida sau, dacă există aşa ceva, s-o trimită CIA-ului.

Emailul a fost obținut de către Organizaţia americană Judicial Watch. Documentul, publicat de această organizaţie, arată că amiralul William McRaven, şeful Operaţiunilor Speciale ale Armatei SUA, a cerut pe 13 mai 2011 ca toate fotografiile cu rămășițele lui Bin Laden să fie trimise ori la CIA, ori să fie distruse. Bin Laden a fost ucis de către o echipă de operațiuni speciale în Pakistan pe 2 mai 2011.

Cererea lui McRaven de a “curăța” toate fotografiile cu Bin Laden mort a venit la 10 zile după ce agenţia Associated Press a cerut fotografiile și alte documente prevăzute de Legea americană privind libertatea accesului la informaţii publice (Freedom of Information Act). De obicei, atunci când o cerere de informații este depusă la o agenție guvernamentală, aceasta este obligată să păstreze materialul căutat, chiar dacă agenția respinge mai târziu cererea. Pe 3 mai 2011, agenţia Associated Press a cerut toate copiile emailurilor trimise de amiralul McRaven, în care se face referire la Bin Laden. Agenţia de presă nu a primit nici până ziua de astăzi vreun email, căci într-o scrisoare trimisă de Departamentul de Apărare al SUA pe 29 februarie 2012 se specifică faptul că nu s-a găsit niciun email al amiralului McRaven care să răspundă cererii agenţiei; în schimb, Judicial Watch a avut mai mult succes.”

P.S. Faptul că s-a obţinut dovada directă că oficialităţile americane au dorit distrugerea oricărei poze cu Osama bin Laden mort arată faptul că operaţiunea de pe 2 mai 2011 nu a fost decât o farsă extraordinară pusă la cale de administraţia Obama. Înainte de anunţul oficial al guvernului american că Bin Laden ar fi fost omorât (Obama a recunoscut că bin Laden e mort! “Secretele lui Lovendal” v-a spus de peste 1 an că teroristul e mort…), în mai multe articole v-am spus că Bin Laden era deja mort de mulţi ani, dar “sperietoarea Bin Laden” convenea de minune administraţiei americane (Osama bin Laden, teroristul mort de ani buni, şi “înviat” sistematic de administraţia SUA). Cine a fost omorât pe 2 mai 2011 de către forţele speciale americane? Probabil că un alt lider radical islamist, dar căruia i s-a ataşat identitatea de “Bin Laden”. De ce au făcut autorităţile americane o asemenea regie de film? Pentru că în 2010 şi 2011 apăruse pe Internet din ce în ce mai multe informaţii conform clare conform cărora Bin Laden era mort demult… şi de aceea, el trebuia scos de pe scenă cât mai repede. Cea mai bună modalitate a fost aceasta: o operaţiune secretă, specială, în care cadavrul să-i fi aruncat în mare (pentru a nu fi identificat) şi în care să nu există nicio fotografie a cadavrului lui Bin Laden. Dacă cineva mai crede faptul că în 2 mai 2011 Bin Laden ar fi fost ucis, înseamnă că este cu adevărat manipulat!

Poza de la începutul articolului cu Bin Laden mort este, bineînţeles, falsă. Şi toate fotografiile de pe Internet care îi înfăţişează cadavrul lui Bin Laden sunt la fel de false!

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie