În zona Crimeei se află cele mai vechi piramide din lume, de pe vremea dinozaurilor, precum şi locul fostei Atlantide! De asta se bat acolo marile puteri ale lumii?

8.800 vizualizari

Crimeea Atlantida piramidaŞtirea este veche, din august 2012, însă ea naşte anumite întrebări. În principiu, este vorba despre descoperirea celei mai vechi piramide din lume, din Crimeea. Citez ştirea originală de pe site-ul Agenţiei de ştiri din Crimeea, qha.com.ua:

„Un om de ştiinţă ucrainean a descoperit cea mai veche piramidă din lume. Cel mai interesant lucru e faptul că ea a fost găsită în cel mai frumos colț al țării, în Crimeea. Aşa cum a raportat canalul de televiziune ICTV, piramida a fost descoperită accidental, atunci când omul de ştiinţă ucrainean Vitalii Goh testa nişte metode alternative de găsire a apei subpământene. Domnul Goh a dat peste un obiect subteran necunoscut, care s-a dovedit a fi o piramidă-gigant de 45 de metri înălțime și o lungime de aproximativ 72 de metri. Ucraineanul crede că piramida a fost construită în timpul dinozaurilor.

„Piramida Crimeea” are vârful trunchiat, asemenea unei piramide mayaşe, dar aspectul său seamănă mai mult cu o piramidă egipteană. Piramida este goală în interior, iar sub fundație se află îngropată o mumie a unei piramide necunoscute. „Sub fundație se află o mumie a unei creaturi ce are o înălţime de 1,3-1,4 metri şi care poartă o coroană pe cap”, a spus omul de ştiinţă ucrainean. El a mai adăugat următoarele într-un interviu acordat postului de televiziune ICTV: „Există o cameră de rezonanță, așa-numitul Sfinx. Piramidele au fost construite în epoca dinozaurilor”.

Nu se ştie cine ar fi putut construi aşa ceva. „Cladirea este cea mai veche de pe planetă”, conchide spune Vitalii Goh”.

piramida Crimeea

Când am citit prima dată această ştire, am zis că e o farsă de 1 aprilie. M-am uitat însă la data articolului: 31 august. Apoi, mi-am zis că e un articol publicat de un site care face farse şi mişto-uri. Însă, cel puţin la prima vedere, e un site serios. Agenţia de Ştiri din Crimeea, aşa cum apare pe site, este o instituţie mass-media înregistrată la Comitetul de Stat al Ucrainei pentru Televiziune şi Radio cu nr.124/14-03-2005. Şi atunci cum au putut publica un asemenea articol? Pentru că, efectiv, nu-mi vine să cred că în Crimeea ar fi fost descoperită o piramidă veche de pe vremea dinozaurilor, deci, de cel puţin 65 de milioane de ani, de când au dispărut dinozaurii!

De pe site-ul European Pyramids.eu aflăm însă, de la acelaşi dr.Goh, că în Crimeea există cel puţin 37 de piramide, dintre care 7 piramide se află situate în subteran, în zona Sevastapolului (aflată în Crimeea). Concluzia articolului e la fel de şocantă ca cea de pe site-ul Agenţiei de ştiri din Crimeea: Mai mulţi oameni de ştiinţă au vizitat recent aceste locuri. Majoritatea dintre ei consideră că piramidele subterane din Sevastopol confirmă ipoteza oamenilor de ştiinţă americani că în urmă cu 65 de milioane de ani o veche civilizaţie a murit, ca urmare a prăbuşirii unui meteorit.”

Deci, acum 65 de milioane de ani, odată cu dinozaurii a murit şi o veche civilizaţie omenească!? Şi acum, să vă mai spun o bombă: în cartea „Atlantidei-mame” (citiţi AICI un mic articol) se spune că Atlantida era o insulă artificială care se afla localizată în nord-estul Peninsulei Crimeea (unde se află acum Marea Azov) şi care, ca urmare a potopului, ea a fost acoperită de ape acum 11.600 de ani.

Atlantida Marea Azov

Ca o concluzie, în zona Crimeei s-ar afla află piramide vechi de pe vremea dinozaurilor precum şi locul fostei Atlantide. Acum, vă daţi seama ce interese majore există în Crimeea, în care sunt implicate marile puteri ale lumii? Oare conflictele militare din zilele acestea, dintre Rusia-Ucraina (cu participarea Occidentului, Statelor Unite şi a Chinei) nu au la bază aceste vechi artefacte? Vrea să se ascundă sau să se descopere adevărata istorie a lumii? E posibil această ipoteză, iar nouă ni se vând gogoşi cu privire la alte motive…