În superproducţia „Noe” (2014), Hollywood-ul vrea să credem că „Străjerii” sau „îngerii căzuţi” sunt „băieţii cei buni”! Oculta Mondială tot ne bagă în subconştient ideea că trebuie să ne închinăm lui Lucifer!

4.322 vizualizari

Noe 2014Am văzut la cinema zilele trecute filmul „Noe”, apărut în anul 2014 şi produs de gigantul hollywoodian „Paramount Pictures”. Filmul se vrea a fi o adaptare a poveştii biblice a lui Noe, singurul supravieţuitor (împreună cu familia sa) al potopului biblic care a distrus întreaga omenire. Mă aşteptam că această producţie să fie una controversată şi chiar împotriva spiritului biblic şi al religiei şi am să vă explic pe scurt de ce.

Printre comunităţile religioase, filmul a stârnit deja multe controverse. Citez un articol de pe site-ul procinema.ro:

„Glenn Beck, un prezentator de radio din SUA, a făcut comentarii dure la adresa filmului în cadrul emisiunii sale de vineri dimineaţa. Aproape 10 milioane de ascultători au auzit cum gazda emisiunii încurajează grupurile religioase să deifameze filmul, pe care îl considera „periculos”. „Nu am văzut filmul şi nici nu intenţionez să-l văd, pentru că este o palmă peste faţă. Filmul are viziune ostilă lui Dumnezeu şi învaţă că omul e mai presus de orice” a spus acesta în cadrul matinalului sau de la radio. „Dacă acest film are succes, atunci copiii noştri or să creadă această versiune a poveştii lui Noe şi orice am încerca noi să le spunem, nu ne vor crede. Vor considera că Biblia minte. Acest film este periculos şi dezinformează. Sper că Noah să fie un eşec de proporţii” a mai spus Glenn Beck. Mogulul media conservator i-a încurajat pe ascultătorii săi creştini să vadă filme religioase că Oh God sau chiar Evan Almighty pentru că „Noah este promovat şi marketat ca un blockbuster, iar eu refuz această versiune şi refuz să le pun acele imagini în mintea copiilor mei”.

Să vă explic eu ce m-a deranjat la acest film şi de ce-l consider a fi o propagandă a satanismului şi luciferianismului. Pentru că subiectul filmului deformează realitatea biblică. Astfel, în film ni se introduce ideea că oamenii (cu excepţia lui Noe şi a familiei sale) sunt malefici (violenţi şi criminali) ca urmare a păcatului lui Cain (fiul lui Adam), care şi-a omorât fratele (pe Abel). Idee total falsă, căci, conform teologiei, păcatul originar îşi are originea în fapta lui Adam, care a nesocotit voinţa lui Dumnezeu. De acolo a pornit decăderea omului.

Apoi, cea mai mare manipulare grosolană a acestui film este prezentarea „Străjerilor” („Îngerii căzuţi”, „Demonii” sau „Watchers” în limba engleză) drept „băieţii buni”, care îl ajută pe Noe în construirea arcii şi în apărarea ei de atacul oamenilor ce vor şi ei să se salveze de potop. Aceasta e o mare minciună şi manipulare, căci, conform Bibliei, potopul a pornit ca o curăţare a lumii de hibrizii care se găseau în acele vremuri pe Pământ şi care au rezultat din împerecherea „îngerilor căzuţi” cu fiicele oamenilor. Dumnezeu a dorit să stârpească această pervertire a omenirii, Noe şi familia fiind singurii neatinşi de procesul masiv de hibridizare. Biblia ne-o spune extrem de clar:

1. Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice,
2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.
3. Dar Domnul Dumnezeu a zis: „Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!”
4. În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.
5. Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele,
6. I-a părut rău şi s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.
7. Şi a zis Domnul: „Pierde-voi de pe faţa pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc şi de la târâtoare până la păsările cerului, tot voi pierde, căci îmi pare rău că le-am făcut”.
8. Noe însă a aflat har înaintea Domnului Dumnezeu.
9. Iată viaţa lui Noe: Noe era om drept şi neprihănit între oamenii timpului său şi mergea pe calea Domnului.

Precum se observă, „Străjerii” nu puteau fi aliaţii lui Noe, ei fiind cei care au pervertit omenirea. Dar filmul ne spune altfel şi astfel se încearcă a ni băga în subconştient că „îngerii căzuţi”, adică Luciferii, sunt personaje pozitive, care luptă pentru dreptate. Şi, de ce nu, poate că ar trebui chiar să-i adorăm. Căci, în definitiv, despre asta e vorba şi se urmăreşte printr-o asemenea propagandă: instaurarea în subconştientul colectiv a ideii că trebuie să ne închinăm la Lucifer, religia luciferică fiind cea promovată de Oculta Mondială. Iar Hoolywood-ul reprezintă unul din instrumentele puternice prin care se realizează acest lucru.