Facebook
Orgoni Crystal

 

În serialul de desene animate “Familia Simpson”, Oculta Mondială ne prezintă data Apocalipsei: 24 septembrie! Atunci, lumea se va scufunda în întuneric…

asteroid SimpsonHollywood-ul şi marile case de producţie cinematografice americane au legături clare cu Illuminati. Iar acest lucru poate fi demonstrat cu unele din filmele lor, care fac apologia unor subiecte preferate de către Ocultă (Apocalipsă, extratereştri, conspiraţii religioase, violenţă etc.). Am arătat acest lucru în multe din articolele mele.

Din păcate, simbologia şi manipularea Illuminati s-a extins şi către desene animate, ce sunt vizionate în special de către copii şi astfel aceştia pot fi manipulaţi extrem de uşor încă de mici. Iar una din obsesia Ocultei este aceea de a pregăti lumea pentru Apocalipsă, care, cu regret trebuie să vă anunţ că va avea loc în timpurile noastre. Probabil că  e vorba ori de un asteroid care se va prăbuşi pe Pământ, ori de influenţa “malefică” a planetei X. Toată problema e aceea că EI ŞTIU când va avea loc acest lucru, dar nu vor să ne spună şi nouă. Şi asta pentru că NASA şi alte organizaţii spaţiale sunt controlate tot de către ei. Ei cunosc exact data când omenirea va fi spulberată. Dar ascund acest lucru, pentru că vor să nu creeze panică în rândul populaţiei şi vor ca doar ei să scape în buncărele subterane secrete construite pentru acest scop.

Dar totuşi, precum v-am explicat înainte, ei încearcă să ne pregătească din punct de vedere psihologic pentru “Big Event”. Şi ei fac acest lucru în diverse filme cu subiect apocaliptic. Însă, subiectul “Apocalipsa” îl putem întâlni şi în desene animate, aşa cum am scris în mai multe articole de pe site cu acest subiect:
De unde ştia Disney în 1940 (în animaţia “Fantasia”) de efectele devastatoare ale planetei Nibiru asupra Pământului?
Serialul de desene animate “Thundarr barbarul”, de la începutul anilor ’80, ne anunţă că planeta X va devasta Pământul şi Luna.

Şi în celebrul serial de animaţie “Familia Simpson” ni se vorbeşte despre o Apocalipsă, un asteroid care se îndreaptă spre Pământ. Personajul principal, Bart Simpson, îi spune lui nevastă-sa: “Apocalipsa va veni. Ori va veni mâine ori niciodată, dar tot va veni”. Iar asteroidul care va lovi Pământul va avea mai întâi următorul efect: va “tăia” curentul electric peste tot pe Terra, iar lumea se va scufunda în întuneric. În episodul respectiv din “Familia Simpson” nu ni se spune despre o dată anume, dar totuşi e interesant că e vorba de episodul 9 din seria 24, adică S24E09. O fi vorba de 24 septembrie? Sper că nu 2015, căci Internetul a fost bombardat de informaţia conform căreia un asteroid se va prăbuşi pe Terra undeva între 23 şi 28 septembrie 2015…

 

Orgoni Crystal

 

Articole inrudite