În Noua Zeelandă, prepararea unui ceai de tei sau de pojarniţă a devenit infracţiune, asemenea consumului de droguri! „Trăiască” Oculta Mondială!

5.515 vizualizari

Scriam acum câteva luni despre aşa-zisa „Food Bill” (sau „Legea alimentelor”) din Noua Zeelandă, ce are ca scop interzicerea consumării alimentelor sănătoase (https://www.lovendal.ro/wp52/oculta-mondiala-vrea-prin-lege-sa-ne-interzica-a-manca-sanatos-si-totul-incepe-din-noua-zeelanda/). O lege asemănătoare a apărut tot în Noua Zeelandă („Natural Health Products Bill” sau „Legea produselor naturiste”) al cărui text integral îl puteţi găsi AICI. Această lege prevede nişte măsuri drastice în producerea produselor naturiste. Vă daţi seama cât de puternic a fost lobby-ul corporaţiilor farmaceutice în apariţia acestei legi; ele vor doar să ne intoxice cu medicamentele lor făcute din chimicale, în detrimentul produselor naturiste. Acest lucru îmi dă de înţeles că Noua Zeelandă a fost aleasă de Oculta Mondială ca prima ţară din lume pentru a se implementa aceste legi (Legea alimentelor şi Legea produselor naturiste) ce au un singur scop: otrăvirea omului cu alimente şi medicamente. Probabil că, nu peste mult timp, această legislaţie draconică se va implementa la scară mondială.

Ce-i în neregulă cu Legea produselor naturiste? Faptul că ea interzice şi scoate în afara legii prepararea, distribuirea sau administrarea fără licenţă a tot ceea ce este făcut din plante, fructe sau legume. Aceasta înseamnă că e ilegal să-ţi faci orice produs natural, chiar şi pentru consumul propriu (fără a-l vinde şi distribui undeva)! Aţi citit bine: consumul propriu!! Aceasta înseamnă că n-o să-ţi poţi face nici măcar un ceai de tei pentru a dormi noaptea bine, cu floarea de tei culeasă de tine direct din copac. Sau un ceai de pojarniţă împotriva durerilor de burtă. Dacă o faci rişti să primeşti o amendă sănătoasă de 50.000 de dolari! Iar dacă nu laşi persoanele autorizate să intre la tine casă pentru a verifica ce produse naturale îţi prepari, primeşti aceeaşi amendă: 50.000 de dolari.

Iată c-am ajuns până în punctul în care a-ţi prepara singur un produs naturist a devenit similar cu deţinerea şi consumul de droguri! Incredibil ce se întâmplă în lumea asta nebună… Să aduc aminte că de mii de ani plantele naturale au fost folosite cu succes în tratarea diverselor boli?