Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În noiembrie 2009, într-o insulă izolată din Pacific, extratereştrii din Zeta-Reticuli s-au întâlnit în secret cu 18 delegaţi din SUA, China, Rusia şi Vatican

  •  
  •  
  •  
  •  

blankS-a întâlnit guvernul american şi reprezentanţii mai multor ţări ale lumii cu extratereştrii în noiembrie 2009, într-o zonă îndepărtată din Pacific? Se pare că da. Sau cel puţin aşa susţine Victor Martinez, un fost oficial guvernamental american care a primit aceste informaţii de la apropiaţi de-ai săi ce lucrează în cadrul serviciului de informaţii al Armatei Americane – DIA (U.S. Defense Intelligence Agency).

Această întâlnire cu extratereştrii ar fi avut loc pe 12 noiembrie 2009, în Insula Akau din Oceanul Pacific, ce face parte din Atolul Johnston, acesta fiind în mod oficial teritoriu american. „Alienii” ar fi aterizat pe insula Akau cu propria navă spaţială, întâlnirea fiind aranjată cu câteva luni înainte. Conform informaţiilor obţinute de Martinez, aceşti extratereştri ar proveni dintr-o planetă din jurul sistemului stelar Zeta Reticuli şi sunt cunoscuţi ca fiind „Ebeni”. La întâlnirea cu ebenii ar fi participat 18 delegaţi din următoarele ţări şi delegaţii: SUA, Naţiunile Unite, Rusia, China şi Vatican. Delegaţia americană se pare că a fost cea mai numeroasă, şi a cuprins 5 ofiţeri militari, 2 ofiţeri de informaţii, un lingvist şi un reprezentant al preşedintelui Obama. Între cei 18 delegaţi şi extratereştri s-ar fi oferit daruri; ebenii ar fi oferit oamenilor 6 daruri care ne vor ajuta în viitoarele dezvoltări tehnologice. Alte întâlniri cu aceşti ebeni au mai avut loc în noiembrie 2010 şi în noiembrie 2012. Dar acestea nu sunt singurele întâlniri; ele ar mai fi apărut şi în 1978, 1983, 1991, 1996 şi 1999. Deşi prima întâlnire faţă în faţă cu ebenii a avut loc în 1978, contactul cu aceşti extratereştri e mai demult, de la sfârşitul anilor 1940.

Conform explicaţiilor oferite de Martinez, ebenii au abilitatea de a călători prin spaţiu folosind o tehnologie unică, ce implică folosirea unei „reţele universale”. Navele ebenilor sunt capabile aproape să atingă viteza luminii şi utilizează energia produsă de anti-materie.

P.S. Credeţi această informaţie sau e o nouă intoxicare care să ne facă să credem în existenţa extratereştrilor?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu