În misterioasa cetate Arkaim, construită de geţi, arheologii au găsit ceea ce pare a fi scheletul unei „femei extraterestre”, cu capul neobişnuit de alungit!


femeie extraterestru 9Folosind ca sursă revista „Formula As”, în 2009 publicam un articol (Arkaim, cea mai misterioasă cetate ridicată de geţi) în care vorbeam despre vechea cetate a Arkaimului, aflată în Rusia, în sudul Uralului, care se pare că e la fel de veche ca şi Babilonul. Şi este posibil ca această cetate să fi fost ridicată de geţi!

În zona cetăţii se petrec multe lucruri curioase: fluctuaţii ale parametrilor magnetici şi de temperatură, care se măreşte sau scade cu 5 grade Celsius spontan, fără să fie un efect al schimbării atmosferice, precum şi fulgere globulare. Şi turiştii care se perindă prin Arkaim se plâng anual de stări nefireşti, sunt cuprinşi inexplicabil de panică, cu creşterea tensiunii şi accelerarea bătăilor inimii, dar şi de o stare de febră, toate dispărând brusc, aşa cum apar.

În acest articol vă prezint o ştire despre o descoperire importantă din cadrul acestei cetăţi, făcută de arheologii ruşi. Este vorba de găsirea unui schelet uman neobişnuit (pe care îl puteţi vedea în fotografia de la începutul articolului), al cărui cap este extrem de alungit, ceea ce i-a făcut pe amatorii de paranormal să susţină că acesta reprezintă scheletul unui extraterestru care ar fi vizitat Pământul cu mii de ani în urmă.

Dar nu de aceeaşi părere sunt oamenii de ştiinţă. Experții au subliniat faptul rămășițele aparțin unei femei care a fost îngropată acum aproximativ 2200 ani, făcând-o astfel mult mai tânără decât situl în sine. Arheologii au mai spus craniul ei a devenit deformat din cauza unui ritualul al tribului ei de legare a corpului după moarte.

Daţi-mi voie să-mi exprim îndoiala faţă de părerile experţilor…


Lasă un comentariu