În marile oraşe ale României, soarele „ceţos” şi cerul „spălăcit” a devenit o obişnuinţă! Oamenii simt o atmosferă apăsătoare! Cauza: chemtrails, experimente secrete sau apropierea unui obiect ceresc?

6.284 vizualizari

BucurestiAm ajuns astăzi pentru puţină treabă în Iaşi. Am observat extrem de clar… tot drumul făcut până în Iaşi, dar şi perioada cât am stat acolo, am întâlnit o atmosferă „ceţoasă”, ca de „fog”. Pe cer nu se observa un soare „viu”, strălucitor, iar cerul nu mai era albastru, ci spălăcit. Nu a fost extraordinar de cald, dar, mai multe persoane cu care m-am întâlnit, mi-au confirmat că se simt obosite, stoarse, de această atmosferă. E ca şi cum ceva ar apăsa pe ei.

Culmea e că, între timp, am primit şi câteva mesaje pe această temă de la mai mulţi cititori: şi în Galaţi, Buzău, Bucureşti sau Bacău e la fel. Acelaşi soare „spălăcit”, aceeaşi atmosferă apăsătoare, acelaşi cer albicios. Am dat câteva telefoane la nişte cunoscuţi din ţară: TOŢI SE SIMT LA FEL! Obosiţi şi simt constant o presiune pe ei, de câteva zile. O fi presiunea atmosferică?

E adevărat că nu-i prima dată când se întâmplă asta… au mai fost şi alte dăţi când exact acelaşi lucru am simţit. De fapt, din ce în ce mai des în ultima perioadă. Dar, totuşi.. mi-aduc aminte foarte bine de perioada copilăriei şi de cea a adolescenţei: verile erau frumoase, călduroase (e adevărat), dar nu ţin minte să fi fost „spălăcite”, ceţoase, albicioase. Era cald, e adevărat, dar cerul era albastru, clar, puteam vedea foarte bine conturul soarelui, care nu era ca o neclaritate luminoasă pierdută în spaţiu.

Şi observ că aceste stări, aceste senzaţii inconfortabile, sunt din ce în ce mai dese în ultimii ani, în ultima perioadă şi că zilele de vară cu cer albastru, clar şi soare luminos sunt din ce în ce mai rare. Probabil că după această perioadă apăsătoare, o să urmeze din nou taifunuri, vijelii cu o violenţă nemaiîntâlnită, de care nu ţin minte să fi avut vreodată în perioada copilăriei şi adolescenţei.

E clar… climatul se schimbă, dar eu nu m-aş avânta să dau vina pe „încălzirea globală”, aşa cum ne păcăleşte ştiinţa oficială, ci, mai degrabă pe chemtrails, sau pe influenţa unui corp ceresc masiv necunoscut aflat în sistemul nostru solar. Sau poate e vorba de nişte experimente cu o armă meteorologică secretă. Vremea această ciudată mi-aduce aminte de perioada cu săptămâni întregi în care soarele nu apărea pe cerul României (în noiembrie 2014 – vedeţi articolul: Un fenomen ciudat se întâmplă în mare parte din România: Soarele nu mai vrea să apară pe cer în ultimele săptămâni! Unii zic că se face un experiment secret cu noi…)