În Marea Britanie se vor naşte primii copii modificaţi genetic! Ei sunt „creaţi” asemenea alimentelor modificate genetic! Oculta Mondială îşi promovează astfel un instrument nazist – eugenia – sau naşterea de „oameni perfecţi”…

4.105 vizualizari

copii modificati genetic 2Cu toţii am auzit de porumb modificat genetic, de soia modificată genetic… dar oameni modificaţi genetic? Suntem cu un pas mai aproape ca această idee să devină realitate, şi asta pentru că modificarea genetică a embrionilor umani tocmai a fost aprobată în Marea Britanie.

Autoritatea Marii Britanii de Fertilizare Umană şi Embriologie și-a dat acordul ca dr. Kathy Niakan şi echipa sa de cercetare de la Institutul Francis Crick din Londra să poată efectua modificări genetice asupra embrionilor umani de numai câteva săptămâni. Aceasta este prima dată în lume când o asemenea procedură a fost aprobată de către un sistem de reglementare.

Potrivit informaţiilor, cercetarea va fi efectuată pe embrionii rămași de la tratamentele de fertilizarea în vitro. Aceşti embrioni sunt în mod normal distruşi după procedură. Sistemul utilizat este numit editarea genomului CRISPR-Cas9, şi este folosit de specialişti de doar trei ani. Această tehnologie permite oamenilor de știință să modifice segmente specifice ale ADN-ului și să le elimine din celulele vii.

Iar după ce aceşti embrioni umani sunt modificaţi genetic, ei vor fi implantaţi în uterul femeii. Printre cercetători există controverse cu privire la această tehnică. Deşi unii sunt optimişti, totuși alți experți se tem ca noua tehnologie ar putea avea consecințe periculoase, deoarece ADN-ul modificat ar putea afecta corpul femeii în care este implantat embrionul.

Sursa: The Independent

P.S. Viitorul nu sună deloc bine. Această cercetare este, prin definiție, eugenie, un concept al Ocultei Mondiale (şi folosit şi de nazişti), care îşi propunea crearea unui om perfect. Şi asta pentru că ideea că poţi sau ar trebui vindeca orice handicap (imperfecţiune) implică respingerea existenței handicapului (imperfecţiunii). Familia francmasonică Rockefeller s-a dovedit a fi şi foarte interesată de eugenie, un program de aplicare ştiinţifică a selecţiei genetice, cu scopul de a menţine şi îmbunătăţi caracteristicile umane „ideale”. Vă mai amintesc, totodată, şi de un articol din noiembrie 2013 (DARPA, agenţia guvernului american pentru cercetări avansate, doreşte să introducă în genomul uman al “47-lea cromozom”… Astfel, se va naşte o nouă specie umană artificială, controlată de Oculta Mondială!), în care vorbeam despre un proiect al agenţiei guvernamentale DARPA în a crea omul perfect. Ce se vrea, de fapt? Omul chiar trebuie să se nască perfect? Iar cei concepuţi în mod natural, fără implicarea ingineriei genetice, trebuie să fie declaraţi ca fiind “handicapaţi”? Dar, de ce trebuie noi, oamenii, să ne jucăm de-a Dumnezeu?