În Kuweit, cetăţenii sunt obligaţi să ofere mostre de ADN, altfel pot face 7 ani de închisoare! Un alt experiment Illuminati spre supravegherea generală globală!

2.475 vizualizari

ADN uman 2Într-o nouă ţară din lume, Kuweit, Illuminati/Oculta Mondială face încă un experiment pentru supravegherea biometrică guvernamentală a cetăţenilor ei. Acest lucru se datorează faptului că micul stat din Orientul Mijlociu, aflat la graniţa cu Iraq-ul, a anunțat recent aprobarea unei legi care îi cere fiecărei persoane cu reședința în Kuweit faptul că trebuie să prezinte o mostră de ADN, care va fi stocată într-o bază de date. Cine refuză acest lucru, va trebui să plătească amenzi sau chiar va face închisoare!

Kuweit-ul are 1,3 milioane de cetățeni care vor fi supuşi acestei legi, dar şi 2,9 milioane de rezidenți străini, care şi ei trebuie să se conformeze. Orice persoană care refuză să se supună recoltării de ADN va fi amendată cu 33.000 dolari sau va face până la un an de închisoare. Orice persoană care oferă o mostră falsă de ADN, e pasibilă de 7 ani de închisoare. Incredibil!

Kuweit-ul a adoptat această lege după ce teroriştii din Statul Islamic au bombardat o moschee șiită pe 26 iunie 2015. Legea este justificată întrucât astfel ar fi mai uşor de urmărit teroriștii după ce atacurile au fost întreprinse. În concluzie, acest incident confirmă încă o dată faptul că toate evenimentele teroriste sunt folosite ca pretexte pentru instaurarea unor state poliţieneşti totalitare.

Kuweit-ul este, deocamdată, singura țară din lume în care testele ADN sunt obligatorii. Dar, testele ADN sunt stocate şi în alte ţări „democratice” ale lumii, doar pentru infractori, cum ar fi Marea Britanie, Australia, Suedia sau Statele Unite. De menţionat faptul că SUA menţine o bază de date cu ADN-ul nu doar al persoanelor condamnate, ci şi al celor arestate (chiar dacă sunt eliberate ulterior). În plus, baza de date americană conţine, de asemenea, şi ADN-ul persoanelor dispărute și a familiilor lor.

Dar, aceasta este prima etapă. Aşa cum spuneam de mai multe ori pe site, guvernele lumii vor impune treptat microciparea tuturor cetăţenilor, un pas înainte spre o stare globală de supraveghere generală şi control tehnologic, planeta noastră transformându-se într-o imensă închisoare. Oare cât vom mai accepta lucrul acesta?