În iunie 2014, în Antarctica s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi din istorie! Cercetătorii plătiţi de Illuminati pentru a promova „încălzirea globală” îşi demască ipocrizia!

4.119 vizualizari

AntarcticaPentru cei care încă mai cred că există încălzirea globală datorită efectului de seră, am un mesaj pentru voi: SUNTEŢI TOTAL IGNORANŢI ŞI MANIPULAŢI! De când fostul vicepreşedinte Al Gore (membru al Ocultei Mondiale) a introdus această temă artificială în anii 1990, mulţi oameni de ştiinţă şi institute de cercetare au aderat la ea, pentru că li s-a impus să creadă aşa! Altfel, pa-pa finanţare! Există însă şi oameni de ştiinţă serioşi şi institute de cercetare care nu-şi murdăresc mâinile şi conştiinţa cu banii Illuminati şi spun lumii adevărul: NU EXISTĂ ÎNCĂLZIRE GLOBALĂ! (vedeţi, de exemplu, articolul meu din 2012: Încă două studii care demonstrează că “încălzirea globală din cauza activităţii umane” e un basm de adormit copiii).

Iată însă un mic articol care l-am preluat de pe site-ul Institutului Naţional de Meteorologie al Franţei (meteofrance.fr) şi care arată clar cât de manipulaţi suntem cu această încălzire de circa 20 de ani. Ce ne spun „oamenii de ştiinţă”? „Atenţie! Se topesc gheţarii Antarcticii!” Dar iată că lucrurile nu stau chiar aşa, ci invers. Meteorologii francezi ne zic că în luna iunie 2014 s-a înregistrat chiar cele mai scăzute temperaturi din istorie în Antarctica! Nici vorbă de topirea gheţarilor! Citez din articol:

În iunie anul acesta, staţia antarctică franceză Dumont d’Urville a înregistrat cea mai scăzută temperatură înregistrată vreodată. Conform unui comunicat de presă, în iunie 2014 temperatura medie a fost de -22,4 C, cu 6,6 C mai scăzută decât în mod normal. Aceasta este cea mai rece lună iunie înregistrată vreodată, şi aproape cea mai rece lună din istorie, doar luna septembrie 1953 a fost mai rece, cu o medie a temperaturii de -23,5 C. În iunie 2014 s-a înregistrat de asemenea şi cea mai scăzută temperatură înregistrată în timpul zilei, de -34,9 C.

Se topesc gheţarii Antarcticii la această temperatură, nu?