În întreaga lume au fost raportate noi tipuri de chemtrails-uri, de culoare neagră! Ce naiba au de gând să facă ăştia cu noi!?

5.090 vizualizari

chemtrails negreChemtrails-urile sau „dârele chimice de pe cer” reprezintă nişte experimente secrete ale mai multor guverne ale lumii, care împrăştie, cu ajutorul avioanelor, substanţe chimice în atmosfera Pământului, în scopuri oculte. Oricât ar încerca scepticii şi marii specialişti să ne convingă că noi vedem pe cer doar nişte urme de condens lăsate de avioane… ei bine, explicaţia aceasta e penibilă.

Că chemtrails-urile reprezintă o „conspiraţie” adevărată, puteţi citi într-un articol din februarie 2016 (Într-un document oficial al Senatului American de acum 40 de ani se recunoaşte faptul că CHEMTRAILS-URILE SUNT REALE! În plus, ele pot produce cancer şi boli mintale! Aşadar, ei ne îmbolnăvesc şi ne înnebunesc!) în care am demonstrat foarte clar că chemtrails-urile există, oricât de mult ar încerca detractorii teoriei conspiraţiei să nege acest lucru. Iar dovada se poate găsi într-un document oficial publicat de Congresul American (ce poate fi găsit pe site-ul archive.org şi poate fi citit AICI), document ce nu poate fi negat.

Multe videoclipuri şi fotografii cu chemtrails-uri arată cum acestea au, de obicei, o culoare albă. Dar, în ultima perioadă, din ce în ce mai multe fotografii şi videoclipuri prezintă chemtrails-uri de culoare neagră! Aproape că nici nu ne vine a crede ochilor! Ce naiba dau ăştia asupra noastră, de totul devine acum negru în loc de alb?

Interesant e faptul că în regiunea New England (nord-estul Statelor Unite) acum câţiva ani au fost văzute aceste chemtrails-uri negre şi, imediat după aceea (după 4 zile) s-a abătut o masivă furtună de gheaţă care a oprit electricitatea în zonă timp de aproximativ 10 zile. Experimente cu vremea? Ce naiba fac!?

chemtrails negre 2