În interiorul Marii Piramide s-ar afla un super-cristal al Atlantidei ce ne-ar apăra de invazia extratereştrilor de pe 21-12-2012

12.604 vizualizari

Într-un articol şocant pe care l-am publicat în noiembrie 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/un-profesor-de-egiptologie-confirma-faptul-ca-piramidele-sunt-opera-extraterestrilor/) vorbeam despre afirmaţia unui cunoscut profesor egiptean de arheologie, pe nume Dr Alaaeldin Shaheen, care ar fi spus următoarele: „În interiorul piramidelor se află ceva ce nu aparţine lumii noastre”, confirmând astfel ideea că piramidele egiptene ar fi fost opera extratereştrilor. Astăzi, după mai bine de 10 luni de la acest articol, sunt capabil să fac următoarele precizări:

(1) Andrew Collins, un om de ştiinţă şi scriitor, i-a trimis un email profesorului Shaheen, prin care acesta este rugat dacă într-adevăr crede că piramidele au origine extraterestră. Răspunsul profesorului egiptean a fost următorul: „Vă informez că nu am dat vreodată asemenea declaraţii despre extratereştri şi piramide. Ca egiptolog, n-aş putea spune asemenea idei şi cuvinte stupide”.

(2) Dacă săpăm mai departe şi aflăm sursa de unde a provenit această informaţie (site-ul www.allnewsweb.com) observăm că în acest site ştirile despre descoperirea extratereştrilor sunt exagerat de multe, ceea ce înseamnă că portalul acesta este „trompeta unui New Age radical”. În unele din articolele de pe acest site e promovată ideea că în interiorul Marii Piramide s-ar afla o cameră ascunsă, în care există un super cristal, de origine atlantidică sau extraterestră. Acest cristal trebuie să fie găsit, pentru a se activa o reţea globală de piramide ce va apăra rasa umană de distrugerea ce va fi provocată de forţele extraterestre pe 21 decembrie 2012. Tot în acele articole se mai spune că adevărul este cunoscut de Dr.Zahi Hawass (şeful Comisiei Naţionale de Arheologie a Egiptului), dar el l-a ascuns publicului. De aceea, Dr. Hawass ar trebui bombardat cu petiţii, astfel încât piramidele egiptene să fie investigate în detaliu de către toată lumea.

Oare când se mai termină cu toată acestă isterie?