În India, acum 7.000 de ani, oamenii zburau cu „avioane” nu doar dintr-o ţară în alta, ci vizitau chiar şi planetele sistemului nostru solar! Cum era posibil!?


vimana 2În conformitate cu o carte care a fost publicată recent în India, hindușii au conceput bazele aviației, şi chiar au făcut călătorii interplanetare, cu mii de ani înainte de invenţia fraților Wright de la sfârşitul secolului al 19-lea. Se ştie că în mai multe epopei antice sancriste, sunt menţionate „Vimanele” ca aparate de zbor avansate aerodinamice, similare cu rachetele, fiind capabile de zboruri interplanetare.

Lucrarea, prezentată de Anand Nunti si Ameya Jadhav în cadrul conferinței științifice organizată de Universitatea din Mumbai, India, ajunge la concluzia că un sistem de transport aerian chiar mai avansat decât cel actual ar fi fost descris de Maharshi Bharadwaja, cu mii de ani în urmă. Bharadwaja a fost unul dintre cei mai mari înțelepți hinduşi.  Textele au fost descoperite în 1952 de către GR Josye și conțin 3000 de versete în 8 capitole şi au fost scrise de înţeleptul hindus Bharadvaja. Autorii sustin că înţeleptul Maharishi Bharadwaj ar fi descris în urmă cu mai mult de 7000 de ani aeronave care călătoresc între țări, continente și planete.

Chiar dacă există mai multe studii care au demonstrat că aceste mașini vechi de zbor nu au putut într-adevăr fi capabile să zboare, există totuşi cercetători și oameni de știință care cred că aceste mașinării vechi au fost aparate de zbor de înaltă tehnologie. În 1974, un studiu realizat de Institutul Indian de Științe, Bangalore, a constatat că aeronava Vimana descrisă în epopeele indiene era mai grea decât aerul, astfel încât din punct de vedere ştiinţific era imposibil să zboare.

Dar, știința modernă este neștiințifică, deoarece consideră că lucrurile pe care nu se înţelege nu ar fi posibile. Conform vechilor definiţii date de lucrările indiene antice, Vimana era „un vehicul care se deplasează prin aer de la o țară la alta, de la un continent la altul, de la o planetă la alta”. Se pare că în acele zile antice, „avioanele” erau uriașe în mărime și se puteau deplasa la stânga, dreapta, precum și înapoi, spre deosebire de avioane moderne, care oferă zboruri doar înainte, nu şi lateral sau înapoi.

vimana

Însă enigma rămâne: dacă aceste „avioane” antice chiar au existat, cine le-au construit? Oamenii din acele vremuri sau zeii/extratereştrii?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO