În Grecia, Internetul a fost parţial interzis! Oculta Mondială îşi continuă experimentele sale de interzicere a netului în diferite părţi ale lumii, pentru a testa reacţia populaţiei!

2.738 vizualizari

grecia internetIată ce putem citi de pe digi24.roGrecii se plâng că nu mai pot accesa serviciile internaționale pe bază de plăți online:

Într-o încercare disperată de a păstra banii în țară, guvernul grec a impus săptămâna trecută „controale de capital” menite să-i împiedice pe greci să cheltuie banii în afara țării, scrie mic.com. Măsura luată de guvernul de la Atena a avut ca efect imposibilitatea de a mai face plăți folosind cărți de credit grecești pentru servicii online internaționale.

Potrivit BuzzFeed, grecii se plâng din ce în ce mai des că nu mai pot accesa servicii precum iTunes, AppStore, PayPal, iCloud și multe alte servicii care funcționează pe bază de plăți online. Aceste plăți online le sunt refuzate.

Internetul nu este o democrație globală, descentralizată, cum ar putea părea la prima vedere. Este o rețea globală, dar tot ceea ce există pe internet este găzduit într-un loc fizic, într-o țară sau alta. Astfel, când împiedici oamenii să transfere bani în alte țări, serviciile care sunt disponibile global nu mai funcționează. Una dintre cele mai ciudate urmări ale unor restricții de acest tip ar putea fi aceea că grecii care locuiesc în Grecia nu vor mai putea face afaceri cu concetățeni care locuiesc în afara țării. Totodată, site-urile grecești care sunt găzduite pe servere din afara țării nu-și vor mai putea plăti facturile și nu vor mai funcționa, scrie mic.com.

P.S. Oameni buni, e clar că în Grecia în prezent se face un experiment „ciudat” de interzicere parţială a Internetului, pentru a se vedea reacţia populaţiei. E vorba de Internetul legat de serviciile financiare. Aceste experimente de interzicere parţială a accesului la Internet în anumite ţări ale lumii au mai avut loc şi în trecut, ca de exemplu în Iordania, aşa cum am scris în 2013: Experiment reuşit de interzicere a Internetului în Iordania. “Ţara-prietenă” a americanilor nu e nici măcar criticată de SUA…Sau în Turcia (Turcia, membră “democratică” a NATO, pune cenzură excesivă pe Internet! Devine astfel o ţară tip dictatură! Nicio reacţie din partea “democraţiei nr.1″ a lumii, Statele Unite!). Iar aceste experimente se fac, aşa cum am precizat mai sus, pentru a testa reacţia populaţiei de către liderii Ocultei Mondiale. Ceea ce mă face încă o dată să cred că inclusiv guvernul Greciei face un joc dublu şi joacă teatru în faţa oamenilor…