În aprilie 2010, preşedintele Poloniei muri într-un „accident de avion” în Rusia. Dacă Putin a ordonat uciderea acestuia?

3.478 vizualizari

zborul 101Pe 10 aprilie 2010, deci acum 4 ani, preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski, a murit într-un accident de avion atunci când se deplasa în Rusia, pentru a-i comemora pe cei 22.000 de polonezi ucişi de ruşi în 1940 în pădurea de la Katyn. Eu am scris în zilele acelea un articol despre acest accident (Preşedintele Poloniei a murit pentru că nu a respectat “regulile jocului” impuse de marea finanţă ocultă internaţională) presupunând că în spatele accidentului s-ar fi aflat marea finanţă internaţională. Şi asta pentru că Se vede că Lech Kaczynski nu a fost un jucător de echipă, iar în Noua Ordine Mondială lucruri rele se întâmplă celor care nu sunt jucători de echipă.

Ei bine, se pare că acum 4 ani nu m-am gândit la toate variantele accidentului. Dacă în spatele său nu s-a aflat Oculta Mondială, ci chiar preşedintele rus Vladimir Putin? Să nu uităm că „accidentul” de avion a avut loc în spaţiul aerian rusesc. Cu vreo doi ani înainte de accident, prin anul 2008, fostul președinte Lech Kaczynski ţinea un discurs în care avertiza că, dacă agresiunea rusă nu este oprită în Georgia, ţara lui Putin va ataca şi Ucraina, ţările baltice dar şi Polonia. Şi se pare că preşedintele polonez a avut dreptate atunci, cel puţin în privinţa Ucrainei; aceasta este pur şi simplu „invadată” în perioada aceasta de către ruşi.

Pe 10 aprilie 2010, ora 10:41, Zborul 101 s-a prăbușit în ceață densă. După câteva ore de la incident, guvernul rus a transmis o declarație, clasificând incidentul drept o eroare de pilotaj. Cutia neagră, calculatoare, documente sensibile, telefoane mobile, agende, numere de telefon, acte top secret ale NATO – toate acestea au fost culese de la locul accidentului de către agenți secreţi ai Kremlinului, aceştia pur şi simplu „dând lovitura”.

Avionul era de producţie rusească, un Tupolev-154M, care a fost renovat și modernizat în Rusia, cu patru luni înainte de accident, un detaliu care a devenit subiect de speculații pe mai multe forumuri de conspiraţii. Au „implantat” oare ruşii ceva în avion, pentru ca acesta să fie doborât la pământ? Ceea ce frapează acest accident o reprezintă numărul imens de resturi găsite la locul prăbuşirii, circa 60.000 de fragmente… ceea ce ne duce la ideea că o explozie în aer a provocat fragmentarea avionul presedintelui polonez, înainte de a se prăbuşi. În raportul oficial al cutiei negre a avionului se arată că electricitatea aeronavei nu a mai fost prezentă la 2-3 secunde înainte de accident, lucru care ar fi putut fi cauzat, la fel, tot de o explozie.