În anul 2014, un avion modern nu poate dispărea fără urme! Sunt prea mulţi sateliţi, radare şi sisteme GPS care ar fi putut identifica avionul malaiezian dispărut „Zborul 370″… Aşadar, avem o teorie a conspiraţiei!

5.703 vizualizari

avionul disparutHaideţi să revenim la subiectul preferat al acestui site: misterul zborului 370 al avionului malaiezian dispărut pe 8 martie 2014. Precum am scris aici (Avionul malaiezian dispărut misterios a fost dus din baza militară Diego Garcia (Oceanul Indian) în New Mexico (SUA), unde a fost distrus de o armă “termică” sau nucleară! Părea contaminat în întregime! Doar americanii şi chinezii ştiu de ce…), eu cred în continuare în teoria că acest avion a fost răpit, dus la baza militară americană Diego Garcia din Oceanul Indian şi apoi a fost distrus în întregime în New Mexico (SUA). De ce? Bănuiesc că întreg avionul a fost „contaminat” cu o substanţă misterioasă şi apoi a trebuit să fie distrus. Habar n-am ce s-a întâmplat cu pasagerii, dar bănuiesc că nu mai sunt în viaţă. Poate că odată şi odată o să aflăm adevărul…

Dar, haideţi să ne mai gândim încă o dată la această dispariţie. Pur şi simplu uităm ce tehnică avansată dispunem noi, oamenii, şi că în anul 2014 este aproape imposibil ca un avion să dispară… Şi să analizăm câteva chestiuni:

* Sistemul NORAD (North American Aerospace Defense Command – Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospațială) este un sistem de apărare instituit de SUA şi Canada pentru a apăra aceste două ţări de orice atac aerian inamic. Sistemul NORAD este atât de performant încât poate identifica orice avion de pe orice colţ al lumii, căci orice avion (civil sau militar) poate deveni oricând un avion inamic.

* În scopul detectărilor de lansări nucleare, există sateliți de scanare în infraroșu care acoperă întreaga planetă, capabili de a detecta și a localiza o locație de lansare sau un eveniment aerian în doar câteva secunde. Există, de asemenea, numeroşi alţi sateliţi meteorologici sau de comunicaţii, ce acoperă toate lungimile de undă vizibile și invizibile.

* Forţele aeriene americane (US Air Force) au baze militare situate în întreaga lume, toate dotate cu radare de scanare puternice, în timp real, ce pot detecta orice avion civil sau militar.

*Avionul Zborului 370, un Boeing 777, are numeroase sisteme de orientare şi comunicaţii. Avionul se poate conecta simultan la mai multe sateliți, în scopul de a afla locația cât mai exact. De asemenea, avionul deţine un transponder. Apoi mai există şi cutiile negre, care au electronică indestructibilă și balize GPS, ce ar fi trebuit fi deja localizate.

* Dar lucrul care este cu adevărat suspicios o reprezintă motoarele avionului, Rolls Royce Trent 800. Aceste motoare sunt monitorizate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, de către stația de monitorizare Rolls Royce. Oriunde s-ar afla aeronava, şi dacă se semnalizează ceva la motor (cum ar fi temperatura de evacuare mai mare decât cea normală), o alarmă sună la stația de monitorizare Rolls Royce, şi asta pentru că aceste motoare conţin, de asemenea, balize de localizare GPS.

În concluzie, cum naiba să dispară un asemenea avion în anul 2014, când avem atâtea tehnologii de detectare, e greu de spus… De fapt, răspunsul este simplu: în secolul 21, un avion mare modern nu poate să dispară fără urmă, și, de asemenea, nu se poate prăbuși fără urmă. Trebuie să înţelegeţi lucrul acesta…