În America, dacă vei cumpăra un bilet de tren cu numerar („cash”), eşti privit ca un posibil terorist sau infractor! Şi dacă eşti prea calm, înseamnă că e ceva suspect cu tine! Ce aberaţii!!

2.726 vizualizari

amtrak1În lume, există tendinţa de a înlocui cash-ul cu banii electronici. Dar, totuşi, să legi folosirea banilor-gheaţă de o „activitate suspectă” (posibilă infracţiune!) constituie deja un lucru revoltător! Iar acest lucru se întâmplă în SUA, la căile ferate americane (Amtrak), aşa cum putem citi pe site-ul infowars.com:

Cumpărarea de bilete de tren cu numerar, ieșirea din tren înainte sau după alți călători, înfăţişarea calmă sau nervoasăsunt toate exemple de comportament pe care angajații Amtrak trebuie să le raporteze ca fiind activităţi suspecte”.  Un document intitulat Linii directoare pentru angajaţii Amtrak care se ocupă cu Serviciul Clienți”, enumeră o serie de comportamente diferite care pot fi indicaţii ale unor activităţi infracționaleși ar trebui să fie raportate imediat la serviciul de securitate de la Amtrak.

Aceste comportamente includ:
Nervozitatea neobișnuită a unui călător;
Calmul neobișnuit sau privirea drept înainte;
Privirea în jur în timp ce se face un apel telefonic;
Poziționarea în faţa sau în urma pasagerilor;
Deţinerea de puţine bagaje sau chiar deloc;
Achiziționarea de bilete în numerar;
Bilete cumpărate imediat înainte de îmbarcarea în tren.

Desigur, astfel de comportamente sunt atât de ridicole, încât este posibil ca oricare din noi care ar călători cu trenul să facă cel puţin una dintre activitățile de mai sus, la un moment dat, fără a avea vreo „intenţie criminală”. Demonizarea folosirii banilor în numerar, ca instrument de plată preferat de infractori sau teroriști este, de asemenea, o temă care devine din ce în ce mai răspândită în ultimii ani.

P.S. Vedeţi unde s-a ajuns cu „atentatele teroriste”? La crearea unor teme „plăcute” Ocultei Mondiale, cum este aceea a folosirii doar a banilor electronici, în locul banilor de hârtie. Cum am mai spus-o şi în alte articole: „Ochiul central” al Ocultei ne-ar vedea toate activităţile pe care le facem, din moment ce toate plăţile vor fi doar electronice. Sunt sigur că, dacă se va ajunge la aşa ceva, se va naşte o „monedă din aur sau argint” alternativă, care va fi folosită în tranzacţii „subterane”, în locul banilor electronici.