În 2015 sau în anii următori, Oculta Mondială ni-i va prezenta pe „hibrizii” ce trăiesc în interiorul Pământului drept „extratereştri” veniţi din alte sisteme solare! Va fi suprema păcăleală!

  •  
  •  
  •  
  •  

hibrid extraterestruLa începutul acestui an (2014), pe mai multe forumuri de discuții de pe Internet, au avut loc o mulţime de dezbateri (oarecum bizare) asupra ideii dacă extratereștrii pot merge sau nu în rai. E o întrebare ce ţine mai mult de teologie, dar e doar una din numeroasele întrebări care au fost explorate în septembrie 2014 la un simpozion NASA de astrobiologie intitulat Pregătire pentru o descoperire: o abordare rațională a impactului găsirii vieţii microbiene, complexe sau inteligente dincolo de Pământ”.

Evenimentul NASA s-a vrut a fi ecoul unor simpozioane interdisciplinare similare cu privire la impactul social al descoperirii vieții extraterestre. (Oricum, nu e ciudat faptul că prea multe simpozioane şi congrese oficiale despre viaţa extraterestră se organizează în ultimul timp? Oficialii ştiu deja ceva şi se pregătesc să facă un anunţ în această privinţă?)

Înregistrarea completă a simpozionului de două zile organizat de NASA nu este încă disponibilă on-line (Biblioteca Congresului a promis că o s-o facă publică în viitorul apropiat).

Dar, unul dintre vorbitorii de la simpozionul din septembrie 2014 a fost Guy Consolmagno, şeful Observatorului Vaticanului, care este, fără îndoială, cel mai proeminent expert din lume privind teologia creștină a vieții extraterestre. Guy Consolmagno, un iezuit călugăr, este cel care a declarat la un moment dat că ar boteza fericit un extraterestru, dacă i s-ar cere acest lucru. Aici trebuie să remarcăm un lucru: Consolmagno este un iezuit, ca şi actualul papă Francisc. Iezuiţii au constituit întotdeauna partea cea malefică, violentă şi secretoasă din întreaga Biserica Catolică. De fapt, iezuiţii au fost cei care au creat organizaţia malefică Illuminati, cu scopul de a controla lumea (vezi acest articol extraordinar din iulie 2013: Cel mai mare secret Illuminati: această organizaţie a fost creată de iezuiţii din Biserica Catolică, pentru a domina lumea!).

Eu cred următorul lucru (iar ceea ce veţi citi mai jos e doar părerea mea personală): iezuiţii (Illuminati) au avut acces la biblioteca secretă a Vaticanului. Ei ştiu că extratereştrii de pe alte sisteme solare sau galaxii nu există… în schimb există hibrizi între oameni şi „îngerii căzuţi” din Biblie, care trăiesc în prezent în subteranul Pământului în baze secrete. Oculta Mondială (condusă de Illuminati/iezuiţi), după ce a pregătit populaţia cu ideea existenţei extratereştrilor (atât de popularizată pe Internet) se pregăteşte în viitorul apropiat (poate chiar în 2015) să-i facă cunoscuţi lumii pe „extratereştri”, care sunt, de fapt, hibrizii de care vorbeam mai sus. Probabil că aceşti hibrizi vor fi prezentaţi într-o lumină pozitivă – „ce minunaţi sunt ei”. Dar totul nu va fi decât o înşelătorie, o amăgire a populaţiei. Scopul e evident: distrugerea religiilor lumii dar şi alte scopuri aflate în agenda secretă a Ocultei Mondiale.

Presimt că vremuri grele o să ne aştepte…

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu