„Împăratul Galben” de acum 5.000 de ani avea o navă spaţială care putea merge cu viteze apropiate de cele ale luminii?


Cel mai vechi împărat chinez este Huang-Di sau Împăratul Galben, care se crede că a coborât pe Pământ printr-un fulger. El a condus China timp de peste 100 de ani în jurul anului 3000 î.Hr. și se spune că a adus mai multe descoperiri pe Pământ. Intervenției sale i se atribuie medicina chinezească tradiţională, casele de lemn, arcul și săgețile, scrisul, transportul, armele și chiar instituțiile guvernamentale specifice. Soția lui Huang-Di a descoperit sericultura (producția de mătase) și a învățat femeile cum să crească viermi de mătase și să țese țesături din mătase.

Ca şi alţi astronauți antici care au sosit aici în vremuri străvechi, Huang-Di poseda o tehnologie avansată și cunoștințe extinse despre stele. Legenda spune că Huang-Di a venit cu un „balaur” din cer, un dragon care a fost descris ca având solzi de metal. Potrivit scrierilor antice chineze, el poseda un „car magic” numit Changhuan. Acest car îl putea duce pe Huang-Di în orice parte a regatului său, sau chiar în spaţiul cosmic, cu viteză incredibil de mare, nimeni neavând voie să urce în el în absența lui.

O legendă ne povesteşte despre un om care, incapabil să reziste curiozității de a vedea cum era lumea departe de Pământ, a îndrăznit să încalce această regulă și s-a strecurat în interiorul lui Changhuan. Potrivit legendei, când bărbatul s-a întors la scurt timp după aceea, îmbătrânise considerabil. Unii cred că această legendă demonstrează consecințele călătoriei la viteze apropiate de cele ale luminii.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock