Imagini şocante! Un bărbat din Arizona (SUA) a fost arestat de poliţişti doar pentru că purta o mască „Anonymous”, simbolul dreptăţii! Martorii incidentului s-au revoltat: „Noi, cetăţenii americani, ne-am săturat de toate acestea!”

  •  
  •  
  •  
  •  

masca anonymousUn bărbat din Arizona (SUA), care purta o mască „Anonymous”, simbol al luptei pentru dreptate, a fost ridicat şi arestat de Poliţie, scrie site-ul anonhq.com. Incidentul a avut loc în Galeria House, în timpul unei întâlniri în Capitolul de Stat din regiunea Maricopa, ce avea drept temă suspiciunea de fraudare a alegerilor.

Culmea e că bărbatul n-a făcut absolut nimic; pur şi simplu stătea paşnic pe scaun, fără să spună vreo vorbă. Tot incidentul a fost filmat, iar martorii din jur au cerut poliţiştilor să-l lase în pace, pentru că bărbatul n-a făcut nimic greșit sau ilegal. Cel puţin doi ofiţeri de poliţie au participat la arestarea bărbatului.

Janet Higgens, una din persoanele care a încărcat unul dintre videoclipuri pe Internet, a declarat: „Totul a fost un haos, creat de poliție. Pentru un om care stătea jos, liniștit. Numele lui este Jonathan S. McRae. El se află în prezent în închisoare, acuzat de ofensă adusă autorităţilor și opunere la arestare. Nu sunt de acord cu asta. Bărbatul a fost hărțuit, ţinut la podea timp de peste 5 minute și răpit. Nu știu dacă el a fost rănit în atac”.

„Noi, cetăţenii din Statele Unite, ne-am săturat de lucrurile acestea”, a ţipat un martor, care a avertizat că totul va ajunge pe YouTube. În videoclip se pot auzi diverşi cetăţeni americani strigând la ofiţerii de poliţie:
– „Pentru ce-l arestaţi? Pentru ce-l reţineţi?”
– „Îl omorâţi!”
– „Daţi-i drumul!”
– „Să vă fie ruşine!”

Desigur, e un incident izolat, dar asta arată cum puterea autorităţilor (nu doar din SUA, ci şi din întreaga lume) creşte pe zi ce trece, putând aresta oameni absolut nevinovaţi, fără să facă nimic. Mă bucur însă reacţia cetăţenilor americani simpli, care au luat atitudine în faţa acestui caz abuziv şi revoltător al poliţiei. Doar demascând aceste abuzuri, îi putem împiedica pe EI ca să instaureze dictatura în lume. Acum înţelegeţi de ce vor EI să introducă cenzura şi pe Internet – ca să nu aflăm de aceste abuzuri. Şi staţi liniştiţi: aceste lucruri nu vor fi niciodată promovate de mass-media oficială, care e tot a lor; iar dacă vor aminti de aceste incidente, o vor face în treacăt, la rubrica „Diverse”…

P.S. Chiar, să-mi spuneţi pe câte site-uri ale mass-mediei oficiale din România sau din lume aţi citit această ştire.

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu