Illuminati şi păpuşile lor de la conducerea lumii vor să impună o „taxă globală de carbon”! Acum îi preocupă soarta Pământului, în timp ce, vreme de 100 de ani, au suprimat orice tehnologie de „energie liberă”…

4.483 vizualizari

efect de sera IlluminatiIlluminati (Oculta Mondială) şi-a pierdut răbdarea. Nu doreşte să aştepte prea mult pentru a-şi pune planurile diabolice în aplicare, aşa că vrea să treacă la acţiune pe mai multe planuri. Pe un plan, a inventat aşa-zisa criză a refugiaţilor, cu scopul de a introduce terorişti ISIS în ţările occidentale, astfel încât mulţi cetăţeni să trăiască o stare de teroare.

Pe alt plan, Illuminati încearcă să ia măsuri împotriva aşa-zisei „încălziri globale”, cea mai mare farsă din istoria omenirii. În ciuda mai multor studii şi date istorice care arată clar că, din contra, Pământul se răceşte, iar ciclurile de încălzire şi răcire a planetei sunt lucruri absolut naturale, masiva propagandă Illuminati din toată mass-media oficială îşi face simţită efectul, băgându-se în cap ideea că Pământul „se încălzeşte” şi trebuie să luăm măsuri urgente, dacă nu dorim ca el să ia foc (sic!). Însă, adevărul e că Illuminaţilor puţin le pasă de Pământ, ei nu doresc altceva decât să-şi realizeze scopurile malefice. Şi se folosesc de falsul pretext al „încălzirii globale”.

Pentru că au observat că oamenii au început să se trezească şi să observe falsitatea „încălzirii globale”, Illuminaţi au început să se gândească să scoată în afara legii „negarea încălzirii globale”, aşa ca pe timpul lui Stalin (vedeţi articolul de acum câteva zile: O reuniune secretă organizată din umbră de Illuminati vrea să scoată în afara legii negarea “încălzirii globale”! Vom ajunge ca pe timpul lui Stalin, când orice opinie contrară partidului se pedepsea!).

Pe de altă parte, Illuminaţii le-a dat ordin păpuşilor sale politice aflate la conducerea lumii să organizeze la Paris un summit internaţional ONU în decembrie 2015, unde se doreşte lansarea unui „impozit global pe carbon”, care va fi plătit de toată lumea, dar care constituie un atac foarte serios asupra suveranității popoarelor, căci ar fi pentru prima dată în istoria umanităţii când o autoritate globală ar impune un impozit asupra statelor suverane. Astfel, Illuminaţii doresc să facă un test de pregătire a guvernului unic mondial.

În stabilirea „taxei globale pe carbon”, vor participa Jim Yong Kim, preşedintele Băncii Mondiale, Christine Lagarde, şeful Fondului Monetar Internațional, dar şi Angel Gurria, secretarul general al OCDE. Precum vedeţi, alături de ONU, se adună şi alte instituţii globale, ceea ce arată semnalul puternic pe care Illuminati vrea să-l dea: crearea unei autorităţi globale unice care să impună statelor suverane ce să facă şi ce nu. Pentru aceasta era nevoie de un pretext, iar cel cu „încălzirea globală” era unul cum nu se poate mai bun.

Tot în stabilirea „taxei globale de carbon” vor participa direct şi păpuşile Illuminati din întreaga lume, ca premierul german Angela Merkel, președintele chilian Michelle Bachelet, președintele francez Francois Hollande, preşedintele filipinez Benigno Aquino III, președintele mexican Enrique Pena Nieto şi mulţi alţii.

Angela Merkel, băgată direct în acest plan, declara că acest plan „va stimula investiţiile în tehnologii cu emisii reduse de dioxid de carbon și se va asigura de faptul că toţi combustibilii fosili vor fi utilizaţi eficient.” Cât de ipocrită poate fi! Întotdeauna Illuminati / Oculta Mondială a fost împotriva dezvoltării tehnologiilor alternative, ale energiei libere şi nepoluante:

1) La începutul secolului al XX-lea, familia Illuminati Rockefeller a blocat în mod special dezvoltarea automobilului electric (vedeţi articolul Cum francmasonica familie Rockefeller a blocat la începutul secolului XX un automobil electric de succes):

Una din primele mărci de automobile electrice a fost “Detroit Electric”, al societăţii Anderson Electric Car Company. Producţia de maşini electrice, alimentate de o baterie reîncărcabilă cu acid de cupru, a început în anul 1907; pentru încă 600 de dolari, cumpărătorul avea parte de o baterie mai performantă de nichel-fier. Maşinile puteau parcurge 130 de kilometri până la o nouă încărcare, deşi într-un test efectuat, un Detroit Electric avea o autonomie de 340 de kilometri! Viteza maximă era de 32 de km/h, ceea ce nu era deloc rău pentru acele vremuri.

Perioada de glorie a lui Detroit Electric a fost reprezentată de anii 1910, atunci când compania a reuşit să producă şi să vândă între 1000-2000 de bucăţi pe an. Vânzările lui Detroit Electric au scăzut însă în anii 1920, odată cu apariţia unor modele mai ieftine ale maşinilor clasice. Compania care producea aceste maşini electrice a intrat în faliment după 1929…dar aici am o surpriză pentru voi. Ştiţi cine a fost unul din proprietarii lui Detroit Electric? John D.Rockefeller Jr! Probabil că s-a asigurat ca aceste maşini electrice să nu aibă succes, iar firma să intre treptat în faliment. Un succes al automobilelor electrice ar fi dat peste cap veniturile imense ale familiei sale din afacerile cu petrol…

2) Illuminati a blocat întotdeauna orice tehnologie de „energie liberă”, care să nu se bazeze pe combustibilii fosili tradiţionali. Vedeţi articolul pe care l-am scris la începutul anului 2014 (Oculta Mondială îi omoară şi îi ameninţă pe toţi inventatorii energiei libere! Marile corporaţii şi guvernele mafiote vor ca noi să fim în continuare sclavii lor…), în care am arătat câteva exemplu de inventatori de tehnologie de tip „energie liberă” şi care au fost eliminaţi de forţele oculte.

3) Illuminati nu doreşte deloc ca oamenii să fie independenţi energetic, ci dependenţi de marile corporaţii energetice controlate tot de ei. Vedeţi articolul meu din 2013 în care arătam că în Spania dacă îţi instalezi pe cont propriu panouri solare pentru energie electrică poţi lua o amendă de 30 de milioane de euro! (Incredibil! În Spania s-a “privatizat” Soarele! Iar dacă îţi instalezi panouri solare pentru consumul propriu iei amendă de 30 de milioane de euro!).

Toate aceste exemple spuse mai sus arată că Illuminati şi păpuşile lor (marile guverne ale lumii) nu doresc cu adevărat să dezvolte tehnologia liberă şi nepoluantă, iar atunci când vorbesc de „dezvoltarea durabilă a întregii planete” sunt doar nişte ipocriţi. Ei îşi doresc doar dominaţie globală, doar control unic mondial. Ce vom asista în viitor? La creşterea masivă a preţului la petrol, gaze şi electricitate. Adică, în final, tot oamenii săraci vor avea cel mai mult de pătimit, devenind şi mai săraci, până la limita supravieţuirii. Iar bogătanii Illuminati, cu planurile de energie liberă ale lui Tesla în seifuri, îşi vor râde în barbă încă o dată şi se vor bucura cât de bine încep ei să controleze această lume…