Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Illuminati apare şi în spatele unei limuzine BMW! Legătura dintre producătorul muzical Suge Knight, 2PAC şi Illuminati

206

BMW IlluminatiMark Dice, unul din cei care expun cu succes conspiraţiile din mass-media, a postat pe contul său de YouTube un videoclip în care se poate observa o limuzină BMW 745i neagră din Hollywood (SUA) care are inscripţionată pe ea cuvintele “ILLUMINATI”.

Unii o să spună probabil: “Şi ce? E un şmecher care i s-a părut mai interesant să-şi pună pe maşină o asemenea inscripţie”. Pentru că nu mă îndoiesc că şi americanii au “şmecherii” lor, ca şi românii. Numai că acest “şmecher american” e o adevărată vedetă peste ocean: e vorba de Suge Knight. Citez de pe Wikipedia despre el:

Suge Knight este fondatorul şi preşedintele casei de discuri Black Kapital Records şi co-fondatorul şi fostul preşedinte al celebrei casei de discuri Death Row Records. Sub acest ultim nume, Suge Knight a scos albumele unor rapperi celebri ca 2PAC, Dr.Dre, Snoop Dogg sau Outlawz. De-a lungul timpului, Suge Knight a avut o mulţime de probleme cu legea, fiind arestat şi încarcerat de mai multe ori.

Într-o serie de articole am explicat că există cântăreţi din lumea aceasta care se află sub “zodia Illuminati”. Acum, nu-mi dau seama dacă acest Suge Knight, cel care a promovat o mulțime de artiști cunoscuți, are vreo legătură cu Illuminati sau nu. Există mai multe teorii ale conspirației care cred spun că cel puțin unul din artiștii lui Knight, 2PAC, ar fi fost asasinat în anul 1996 pentru că ar fi încercat să dezvăluie în melodiile sale o parte din secretele Illuminati…

Oricum, un lucru este clar: cine face parte din Illuminati, nu-şi pune numele acestei organizaţii în spatele maşinii sale!

Orgoni Crystal