Iată în premieră în România care este structura ierarhică a ocultei organizaţii Illuminati. Iată şi cele 13 familii malefice care conduc lumea de secole întregi!

28.824 vizualizari

Illuminati 705În articolul de acum 2 zile (https://www.lovendal.ro/wp52/secretele-lui-lovendal-va-prezinta-in-premiera-in-romania-lista-membrilor-maleficei-organizatii-illuminati-haideti-sa-i-dezvaluim/) vă arătam o posibilă listă a membrilor Illuminati. În acest articol, inspirat de pe site-ul zayra.de, vă prezint care ar putea fi ierarhia Illuminati în lume. Iată ideile principale privind această ierarhie secretă:

* Liderul Illuminati de pe Pământ se numeşte „Pindar”. Pindar este membru al unuia dintre cele 13 familii conducătoare şi el este întotdeauna bărbat. De cel puţin 200 de ani, liderul „Pindar” a fost şi este membru al familiei Rothschild.

* Cele 13 familii conducătoare de la vârful piramidei Illuminati sunt:
– Rothschild
– Bruce
– Cavendish (Kennedy)
– De Medici
– Hanover (Hanova) – familia regală britanică
– Habsburg
– Krupp
– Plantagenet
– Rockefeller
– Romanov
– Sinclair (St. Clair)
– Warburg (del Banco)
– Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

* Fiecare din aceste 13 familii (ce conduc lumea de secole întregi) au câte un domeniu sau o zonă de pe Pământ de care se ocupă, pentru a conduce această planetă. Aceste domenii se referă la finanţele globale, tehnologia militară, controlul minţii, religie şi mass-media.

* Fiecare din acestă familie are şi un aşa-zis „consiliu al celor 13”. Şi asta pentru că numărul 13 are o importanţă deosebită pentru ei. De exemplu, pentru ei există 13 zodii şi nu 12 şi au păstrat ascuns acest secret secole întregi, întrucât cea de a 13-a zodie este zodia Dragonului.

* Următoarea ierarhie a Illuminati este formată din 300 de familii care formează „Comitetul celor 300”. Din această structură, putem găsi familii ca Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, Wilson. Nai sunt şi alţii.

* „Comitetul celor 300” se foloseşte de multe instituţii binecunoscute, pentru a-şi îndeplini scopurile: Consiliul pentru Relaţii Externe (Council on Foreign Relations – CFR), Bilderberg, Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, Institutul Regal pentru Afaceri Internaţionale, Mafia, CIA, NSA, Mossad, Secret Service, FMI, Federal Reserve etc.

* Structura Illuminati a creat ţări artificiale pentru a-şi îndeplini scopurile. Exemple de ţări artificiale: SUA, Elveţia, Kuwait, URSS, Panama, Israel, Italia, Iugoslavia, Marea Britanie, multe ţări din Africa neagră, toate ţările arabe, toate statele din America Centrală şi de sud. Toate aceste ţări au fost create pentru a strânge bogăţie pentru familiile conducătoare Illuminati şi pentru suporterii lor, pentru a ascunde sau pentru a păstra bogăţiile, pentru a crea condiţiile necesare pentru a declanşa războaie.

* Elveţia a fost creată ca un centru bancar pentru familiile Illuminati, pentru a-şi păstra fondurile lor în siguranţă, fără frica de a fi distruse de războaie şi departe de ochii curioşi.

* Cele 13 familii Illuminati se concurează constant între ele. De secole întregi, Illuminati spanioli, britanici şi francezi s-au luptat între ei pentru a câştiga controlul asupra Americii de Nord şi de Sud. De 2 secole, Rothschild a avut grijă să păstreze sub control aceste competiţii între familiile Illuminati. Dar, de fapt, liderii Illuminati se bucură cu aceste jocuri de-a războaiele, întrecându-se între ei, pentru a vedea cine câştigă. Ei sunt asemenea prietenilor care împreună o pun de un joc video. Sunt concurenţi în timpul jocului, dar, după ce acesta se termină, se distrează împreună ca nişte prieteni. Şi, în plus, în timpul războaielor, zecile de mii sau sutele de mii de victime nu au nicio importanţă pentru ei.