Iată ce tehnologie militară avansată au americanii: arma cu laser ce poate distruge orice ţintă instantaneu! De aceea, Rusia şi China se tem să declanşeze acum un război…

12.142 vizualizari

arme cu laserÎn ultimele săptămâni am asistat la o prăbușire completă a economiei ruse, a pieței bursiere și a sistemului ei monetar (devalorizarea incredibil de mare a rublei). Este rezultatul sancțiunile occidentale pentru refuzul Rusiei de a se retrage de pe teritoriul său recent anexat, Crimeea, dar şi rezultatul scăderii artificiale a preţului la petrol. Despre această scădere dramatică a economiei ruseşti, am vorbit şi eu în cadrul mai multor articole, ca de exemplu: 
* Ursul rus e zdrobit de americani! Economia Rusiei se prăbuşeşte, preţurile la alimente cresc foarte mult, iar rubla se devalorizează! Totul din cauza preţului scăzut la petrol… (12 decembrie 2014);
* Preţurile la petrol scad foarte mult pentru ca Rusia, Iranul şi Venezuela să se scufunde! Elita globală a lumii e cu adevărat ticăloasă pentru că demonstrează astfel că poate provoca crizele economice din lume! (17 noiembrie 2014).

În aceste condiţii, Rusiei nu-i mai rămâne decât să declanşeze un război mondial, pentru a ieşi din această criză economică incredibilă. Iar primele semne au început să apară:
* Nave de război ruseşti au ajuns în Canalul Mânecii, între Franţa şi Marea Britanie! Fac ruşii pregătiri pentru un viitor război în Europa? (29 noiembrie 2014);
* Cod roşu: Putin ameninţă cu armele nucleare Europa şi Statele Unite! Despre această ameninţare am vorbit şi eu încă din 2011, dar foarte puţini m-au crezut… (3 septembrie 2014).

Cu toate că eu cred că asta e singura modalitate pentru ieşirea Rusiei din criză (războiul), totuşi unii cred că există un motiv pentru care Vladimir Putin nu poate încă să declanşeze acest război. În documentarul său „Relocarea strategică”, analistul Joel Skousen sugerează că, deşi scenariul celui de-al treilea război mondial este un eveniment care ar fi putut avea loc în viitorul apropiat, Rusia și China ezită să se angajeze în orice fel de conflict militar cu Statele Unite şi Occidentul, din cauza unor tehnologii militare avansate ale americanilor. Această tehnologie pe bază de laser (Laser Weapon System – LaWS, adică Sistemul de Arme cu Laser) a fost până de curând o tehnologie secretă, dar ea a fost dată publicităţii, aşa cum se poate observa în videoclipul de la finalul articolului.

Este un sistem atât de avansat încât militarii spun că LaWS poate localiza, bloca și distruge ţinte militare aproape instantaneu. Armele cu laser sunt puternice, accesibile și vor juca un rol esențial în viitorul operațiunilor navale de luptă,” a declarat amiralul Matthew L. Klunder, şef al cercetării navale, într-o declarație citată de site-ul Yahoo News. „Am testat această armă, un prototip, în condiţii extrem de dure, și ea a reuşit să blocheze şi să distrugă obiectivele desemnate aproape instantaneu.”

După cum veți vedea în videoclipul de mai jos, sistemul este capabil să urmărească țintele mobile, inclusiv avioane, și literalmente să le distrugă cu viteza luminii. Desigur, atât Rusia, cât și China, sunt familiarizate cu această nouă tehnologie specială, în care America a cheltuit zeci de miliarde de dolari în ultimele două decenii. Sistemul de Arme cu Laser este doar vârful aisbergului, iar videoclipul a fost, evident, lansat ca un instrument de propagandă, ca răspuns la propaganda proprie a Rusiei, care a făcut incursiuni în spațiul aerian occidental și a ameninţat cu război nuclear. Dar Statele Unite dispune de cele mai avansate sisteme militare din lume.

De fapt, cu doar câteva săptămâni în urmă, după ce rușii au ameninţat voalat Occidentul cu războiul, locuitorii din Londra si New York au raportat prezenţa unor sunete ciudate în miezul nopţii. Nicio informaţie oficială nu a fost dată, dar unii cercetători sugereazăsunetele misterioase au fost produse de avionul supersonic Aurora, care este capabil să se deplaseze cu viteze fantastice. Faptul oamenii de pe ambele maluri ale Oceanului Atlantic au auzit aceste sunete sugerează că ar fi putut fi Aurora, acesta fiind un alt spectacol de forță militară pentru a avertiza Rusia că nu are nicio şansă să câştige un război. Aurora, acest „avion negru” SF reprezintă o tehnologie avansată pe care SUA o deţine încă din anii 1990, dar n-a fost folosită niciodată până acum în conflictele militare, poate cu excepţia războiului civil din Siria, când au fost semnalate mai multe OZN-uri negre (vezi articolul din 2013 – OZN-urile negre şi ciudate de deasupra Siriei sunt avioane americane avansate, nefolosite niciodată până în prezent, asemănătoare legendarelor aeronave negre “Aurora”). Guvernul SUA neagă că ar fi construit vreodată un asemenea avion.

Cu toate că ruşii sau chinezii nu vor declanşa războiul cu SUA în viitorul foarte apropiat, totuşi acesta va avea loc, undeva între anii 2020 şi 2023, apreciază analistul Joel Skousen.