Iată 1350 de adrese de email „hăckuite” ale unor membri ai Ocultei Mondiale! Scrieţi-le şi cereţi-le socoteală pentru că îşi bat joc de noi şi de planeta aceasta!

4.520 vizualizari

CFR SUASite-ul de transparenţă guvernamentală Cryptome.org a reuşit să „hăckuiască” şi astfel să publice 1.350 de adrese de email, oraşele de reşedinţă şi codurile poştale ale 1.350 de personalităţi din lumea politică, a finanţelor şi a elitelor lumii, reunită în Consiliul pentru Relaţii Externe (Council on Foreign Relations), prescurtat ca CFR. Toate aceste nume sunt grupate într-un document pdf ce are numai puţin de 76 de pagini. Acest document poate fi citit integral AICI.

CFR recunoaşte că aceste adrese sunt reale, însă a menţionat că nu a fost afectată securitatea informaţională a acestei organizaţii. Consiliul are şi el publicat pe site-ul său o listă cu membrii săi, fără însă a se da detalii despre emailul sau domiciliul acestora.

Această listă reprezintă o nouă realizare a hackerului „Guccifer” de pe site-ul Cryptome, cel care a devenit celebru căci a reuşit să spargă contul de email al unuia din membrii familiei Bush.

CFR, Consiliul pentru Relaţii Externe, este considerat de mulţi ca fiind liderul „Ocultei Mondiale”. El a fost înfiinţat în 29 iulie 1929, la New York, de un grup de „intelectuali” cu scopul clar de a convinge oamenii să accepte un guvern mondial ca fiind singura soluţie a problemelor mondiale. Printre fondatori se numără mulţi dintre cei care au participat la semnarea Tratatului de la Versailles (1919), la sfârşitul primului război mondial: colonelul Edward Mandell House, autorul cărţii Philip Dru – administrator, Walter Lippmann, care mai târziu a ajuns unul dintre editorialiştii preferaţi ai Institutului liberal; Johh Foster Dulles, care mai târziu a devenit Secretar de Stat în timpul preşedintelui Eisenhower; Allen Dulles, care a devenit apoi directorul CIA, şi Christian Herter, succesorul lui Dulles în postul de Secretar de Stat. Banii pentru fondarea CFR au venit de la J. P. Morgan, John D. Rockefeller, Bernard Baruch, Paul Warburg, Otto Kahn şi Jacob Schiff, printre alţii.

De fapt, posturile cheie din administraţia americană sunt ocupate de membri ai CFR. Fiecare administraţie, atât republicană, cât şi democrată, are patru posturi-cheie, care au fost ocupate aproape întotdeauna de membri CFR. Acestea sunt: consilierul Securităţii Naţionale, secretarul de Stat, secretarul Apărării şi secretarul Trezoreriei. De exemplu, preşedintele Ronald Reagan a desemnat trei membri CFR pe aceste posturi: Alexander Haig – secretar de Stat, Casper Weinberger – secretarul Apărării şi Donald Reagan – secretarul Trezoreriei. Cel de-al patrulea post, acela de consilier al Securităţii Naţionale, a fost ocupat de Richard Allen, care nu era membru CFR. Allen a fost concediat de preşedintele Reagan la scurt timp de la numirea sa în funcţie.

În plus, se cunoaşte că CFR controlează şi mare parte din mass-media din SUA, dar şi din lume. Aşadar, v-am dat documentul cu lista membrilor CFR şi emailul lor: http://cryptome.org/2013/07/guccifer-cfr-spies.pdf. Oamenii aceştia reprezintă o parte din Oculta Mondială. Oamenii aceştia vor să ne controleze, să ne subjuge, să nu ne lase să folosim energia liberă, să ascundă leacurile adevărate ale unor boli considerate incurabile, să ne implanteze cipuri sub piele etc. Scrieţi-le în limba engleză, înjuraţi-i pentru că-şi bat joc de lumea aceasta. Eu unul am de gând s-o fac zilele următoare. Voi ce mai aşteptaţi?