Iarna întunecată! Un fost consilier NASA ne avertizează ca în următorii 30 de ani să ne aşteptăm la o răcire accentuată a vremii! Să fie de vină Soarele sau elita globală?

5.064 vizualizari

pamant inghetatPământul se află în mijlocul unei perioade de îngheţ de 30 de ani, așa cum acest lucru este evident în iarna grea şi extrem de timpurie care s-a instalat deja în mai multe părți ale Americii de Nord, la fel fiind şi iarna trecută, scrie site-ul www.inquisitr.com. Cel puţin în America, iarna trecută a fost una groaznică, fiind poate cea mai rece şi mai capricioasă din istorie, plină de căderi uriaşe de zăpadă şi gheaţă abundentă.

Omul care susţine acest lucru ne este oricine; numele său este John L. Casey, de profesie climatolog, în  trecut lucrând ca şi inginer și consultant NASA. Potrivit lui Casey, care tocmai şi-a lansat o nouă carte intitulatăDark Winter: How the Sun Is Causing a 30-Year Cold Spell”, adică „Iarna întunecată: cum Soarele este cauza unei perioade de răcire de 30 de ani”, la nivel global are loc o schimbare radicală la nivel climatic, şi drept urmare Pământul devine din ce în ce mai rece. Cartea mai sus menţionată susține că, datorită activității solare diminuate, temperaturile sunt din ce în ce mai scăzute, fiind similare cu cele de pe înregistrate la începutul anilor 1800, temperaturi şi mai scăzute fiind prevăzute în viitorul apropiat.

Casey a declarat următoarele despre teoria lui: Trebuie să aveţi încredere în ciclurile naturale și să urmăriţi faptele; toate conduc la concluzia inevitabilă că Soarele controlează climatul și o nouă eră rece a început. Datele sunt destul de solide. Dacă vă uițaţi la graficul temperaturii globale pe 100 de ani şi la ceea ce s-a întâmplat începând cu 2007, vom observa în ultimii ani cea mai abruptă scădere a temperaturilor la nivel global.

Casey consideră teoria temperaturile globale sunt direct afectate de nivelul de gaze cu efect de seră din atmosferă este una falsă, iar poziția sa este susținută de un număr de oameni de știință proeminenți, cum ar fi astrofizicianul rus Habibullo I. Abdussamatov, care a declarat, de asemenea, o nouă eră glaciară a început. Cu alte cuvinte, e vorba de răcire globală şi nu de încălzirea globală.

În opinia lui Casey, teoria încălzirii globale este una falsă, din mai multe motive diferite: Teoria efectului de seră, precum și modelele globale climatice nu permit o pauză. Atâta timp cât nivelurile de CO2 merg în sus, singurul lucru care se putea întâmpla era ca temperaturile globale să se ducă în sus. Asta nu s-a întâmplat. Apoi, nu trebuia să se întâmple nicio răcire. Și totuși asistăm de 11 ani la o răcire a climei.”

P.S. Iată un om de ştiinţă care are curajul să spună lucrurilor pe nume şi să scoată în evidenţă falsitatea teoriei încălzirii globale, aşa cum eu am arătat de zeci de ori pe acest site (vezi, de exemplu, articolul Încă două studii care demonstrează că “încălzirea globală din cauza activităţii umane” e un basm de adormit copiii). Despre răcirea globală de 30 de ani, am vorbit chiar şi eu într-un articol din 2010 (Uitaţi de prostia cu încălzirea globală! De fapt, Pământul se va răci în următorii 30 de ani). Tare însă mi-e frică că răcirea asta să nu fie una ireversibilă şi asta pentru că suspectez că, din cauza procedeului ticălos de geoinginerie, chemtrails-urile aruncate pe cer în ultimii 15-20 de ani ar fi putut avea ca efect răcirea climei (vezi articolul acesta: Ticăloşii naibii! Bogaţii lumii vor să ne ia până şi cerul albastru! Din cauza geoingineriei, în curând vom vedea un cer albicios şi spălăcit…).