Iar începe bâlciul? Încă un avion din Asia de sud-est a dispărut! 54 de oameni au fost „înghiţiţi ca de o gaură neagră”…

4.515 vizualizari

avion lipsaAşa ceva nu se poate… Se pare că încă un avion a mai dispărut! De data aceasta nu mai aparţine de liniile aeriene malaieziene, ca avionul precedent dispărut în 8 martie 2014, ci de liniile aeriene indoneziene. Oricum, e cam acelaşi lucru, din moment ce Indonezia şi Malaiezia sunt ţări vecine în Asia de sud-est. Citez de pe stirileprotv.ro:

Un avion indonezian cu 54 de pasageri la bord a dispărut de pe ecranele radarelor în zona Papua Noua Guinee, anunţa agenţia de presă Reuters. Contactul cu avionul de linie al companiei indoneziene Trigana Air Service a fost pierdut cu puţin timp înainte de ora locală 15:00 (06:00), după ce aparatul de zbor a decolat de pe aeroportul Sentani, din capitala provinciei, Jayapura. Avionul turbopropulsor, care se îndrepta spre Oksibil, transporta 44 de adulţi, 5 copii şi 5 membri ai echipajului. Aparatul se afla în zbor de circa 30 de minute în momentul când a fost pierdută legătura. Aeronava nu era echipată cu sistem de supraveghere prin satelit.

P.S. Poate o să mă întrebaţi ce s-a întâmplat şi cu acest avion. La ora când scriu acest articol, habar nu am. Dar, fiţi convinşi că am să aflu informaţii mai multe. Eu doar mă întreb: ce naiba se întâmplă cu avioanele ăstea de dispar aşa? E cumva vreun „război” secret de care noi nu ştim? Nimeresc ele, din întâmplare, peste portaluri care le duc în alte dimensiuni sau în alte locuri din Univers? Sunt răpite de către o forţă necunoscută?

Mie nu-mi vine a crede că în anul de graţie 2015, cu atâţia sateliţi în lume, cu atâta electronică şi telecomunicaţii, cu atâtea telefoane mobile şi calculatoare, un ditamai avion, cu zeci sau sute de oameni la bord poată să dispară pur şi simplu, fără ca cineva să ştie unde se află. Avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines, care a dispărut pe 8 martie 2014, nu a fost găsit nici acum! Nu vi se pare şi vouă ciudat?