Hillary Clinton, viitoarea candidată la preşedinţia SUA, apare cu două corniţe pe coperta revistei “Time”! Forţele demonice care conduc această lume îşi arată colţii!

25
4.641 vizualizari

hillary clinton coarne 2Unii dintre voi credeţi că lucrurile pe care le discutăm în cadrul acestui articol sunt doar simple coincidenţe şi chiar o să şi vă amuzaţi, dar eu vă spun că nimic nu e întâmplător. Înainte de a trece la subiectul propriu-zis, să luăm la rând alte “coincidenţe”:

* în septembrie 2014, scriam acest articol (Preşedintele Obama apare în cotidianul “New York Times” având coarne deasupra capului! “Forţele demonice se află la conducerea lumii” – acesta e mesajul Ocultei Mondiale!), în care arătam cum în cotidianul “New York Times” apare cu nişte coarne deasupra capului. Atunci spuneam următoarele: Aceasta nu este o glumă, este de fapt un lucru destul de simbolic. Mişcările pe care această păpuşă le face va pune capăt naţiunii americane, dar și altor economii din întreaga lume. De ce l-au pus pe Obama într-un fundal de parcă ar avea coarne? Amintiți-vă că nu există coincidențe, iar acest lucru nu este un accident. Acest lucru arată ceva ce este cu adevărat îngrijorător, arată că Obama este controlat de forţe demonice”.

* în decembrie 2013, scriam alt articol (Papa Francisc apare cu două “corniţe” deasupra capului pe coperta revistei “Time”, ce aparţine de Oculta Mondială! Vrea să ne transmită în subconştient că el e Antihristul?) în care prezentam cum papa Francisc apare pe coperta revistei “Time” cu alte două coarne. Iar din nou coincidenţă sau doar mesaj ocult?

De data asta, a venit rândul lui Hillary Clinton (cel mai probabil, viitoarea candidată la preşedinţia SUA la alegerile din 2016) să o vedem din nou cu aceleaşi coarne în numărul din 23 martie 2015 al revistei “Time”. Bun, o să spuneţi că e vorba de litera “M” care se vede în spatele capului lui Hillary Clinton, şi chiar aşa este; dar, cei care au făcut coperta revistei ar fi putut să evite aceste “corniţe false”, ridicând poza lui Hillary doar puţin mai sus, mai la stânga sau mai la dreapta, căci aveau loc. Dragi cititori, aici e vorba de a transmite un mesaj ocult în subconştientul oamenilor! Să nu credeţi niciodată că totul e o întâmplare, mai ales că aceste imagini apar în mass-media oficială ce aparţine de Oculta Mondială…

Obama coarne 2

papa Coarne 1

hillary clinton coarne