Halucinant: elitele lumii vor să construiască 1.000 de „temple ale lui Baal” pe întreaga planetă, pentru a-l venera pe Marduk, stăpânul ocult al lumii! Primele 2 temple ale lui Baal sunt ridicate deja în Londra şi în New York!

6.693 vizualizari

templul lui BaalScriam în urmă cu aproape 3 ani acest articol – Trei preşedinţi americani (Obama, Bush şi Clinton) s-au dus în Africa pentru a se închina noului stăpân al planetei, Marduk, regele extratereştrilor Anunnaki – care era doar o ipoteză fantastică, şi anume faptul că trei preşedinţi americani, Obama, Bush şi Clinton, s-ar fi dus în Africa pentru a se închina lui Marduk, regele extratereştrilor Anunnaki şi stăpânul planetei. Ipoteza a fost lansată de site-ul Veteran’s Today, care credea că cei trei preşedinţi (actual şi foşti) au venit în Africa pentru a se închina noului stăpân al lumii, care a venit pe Pământ şi care se relevă doar unor persoane foarte importante din ierarhia mondială.

Se crede că acest conducător străin, Marduk, manipulează lumea printr-un număr de super-elite care conduc națiunile lumii cele mai puternice. În timpul întâlnirii secrete din 2013, se spune că Marduk le-ar fi spus celor trei președinți să se grăbească pentru a stabili noua ordine mondială luciferică, înainte de a se întoarce pentru a prelua efectiv conducerea planetei Pământ.

V-am făcut această introducere, pentru a înţelege ştirea de mai jos, care a apărut în New York Timespe 20 martie 2016 şi care spune faptul că în piaţa Times Square din New York, ca şi în Londra (în Trafalgar Square), vor fi ridicate „temple ale lui Baal”, înalte de 15 metri. Cotidianul american spune că aceste temple ar dori să constituie un fel de omagiu pentru templul lui Baal din Palmyra (Siria), distrus de ISIS în 2015.

Dar, aceste temple ale lui Baal nu vor fi ridicate doar în Londra şi în New York; Institutul pentru Arheologie Digital îşi doreşte construirea a numai puţin de 1.000 de reproduceri ale templului lui Baal în întreaga lume! Dar, haideţi să vedeţi cine a fost Baal.

Conform Vechiului Testament, Baal a fost un zeu, în onoarea căruia păgânii efectuau sacrificii de copii. Mulţi teologi l-au identificat pe Baal cu Satana, dar, se pare că Baal era doar numele vechiului zeu banilonian Marduk.

Poate că super-elitele lumii ştiu deja că Marduk se întoarce pe Pământ. De aceea, ele nu vor ca un astfel de eveniment să treacă neobservat, aşa că vor să plaseze 1.000 de replici ale templului lui Baal în întreaga lume…