HAARP s-a închis oficial, pentru a da o lovitură de imagine conspiraţioniştilor! Probabil că Oculta Mondială are noi arme de producere a dezastrelor naturale

3.667 vizualizari

HAARP s-a inchis„HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program sau în traducere, Programul de cercetare al aurolelor active de înaltă frecvenţă), este un proiect de cercetare al Forţelor Aeriene Americane, Marinei Americane, Universităţii din Alaska şi al Agenţiei americane de cercetare al proiectelor avansate în apărare (DARPA), ce are ca scop conducerea de experimente inovatoare în fenomenele ionosferice ale Pământului. Programul HAARP deţine o serie de antene uriaşe care se află localizate în Gakona (Alaska) şi aflate pe un teren aparţinând Departamentului Apărării al SUA. Aceste antene analizează proprietăţile de bază ale ionosferei şi analizează potenţialul dezvoltării unei tehnologii de comunicare prin ionosferă. Acestea sunt informaţiile oficiale pe care le oferă guvernul american despre programul HAARP. Adevărul este însă altul…De fapt, HAARP este folosit ca un instrument perfect pentru a crea fenomene ca: uragane, tornade, tsunami şi cutremure. De asemenea, el poate modifica starea psihică a oamenilor. Totodată, se crede că, prin intermediul HAARP, s-ar putea face călătorii în timp.”

Cam acestea ar fi teoriile conspiraţiei cu privire la HAARP. Însă, ceva ciudat se întâmplă. Site-ul ARRL ne anunţă că HAARP se închide! Cum aşa? Gata cu toate aceste conspiraţiile? Gata cu uraganele sau cutremurele produse de guvern prin intermediul HAARP? Se pare că da… Citez din articol:

„HAARP – subiectul multor conspiraţionişti şi activişti anti-guvernamentali – s-a închis. Directorul programului HAARP, dr. James Keeney, spune că facilitatea din Gakona, Alaska, s-a închis la începutul lui mai 2013: „Actualmente, locul este abandonat. Nu mai avem bani”, a declarat Keeney. El mai precizează că în prezent nimeni nu mai lucrează acolo, că drumurile de acces sunt blocate, clădirile abandonate, iar curentul electric este oprit. Iar, site-ul HAARP al Universităţii din Alaska, nu mai este disponibil. Totul va rămâne aşa pentru încă 4-6 săptămâni, până când va veni un alt contractor care să conducă această facilitate. Singura rază de speranţă ar fi legată de venirea în toamnă sau iarnă a agenţiei guvernamentale DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), care doreşte să investească 8,8 milioane de dolari în cercetări ale fenomenelor naturale, ca sub-furtuni magnetosferice, studiul fulgerelor şi al fenomenelor geofizice”.

Dacă ştirea e adevărată, să nu credeţi că guvernul american, aflat sub influenţa directă a Ocultei Mondiale, ar dori să abandoneze proiectul HAARP, suspectat că s-ar fi aflat în spatele multor catastrofe naturale din lume, ca cutremurul din Haiti din 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-cutremurului-din-haiti-a-fost-el-produs-de-tehnologia-haarp-a-americanilor/), uraganul Katrina (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-cutremurului-din-haiti-a-fost-el-produs-de-tehnologia-haarp-a-americanilor/), cutremurul din Japonia din 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/japonia-a-platit-521-miliarde-de-euro-pentru-a-nu-fi-scufundata-prin-tehnologia-haarp-de-oculta-mondiala/). Un instrument atât de practic nu se închide niciodată şi… nu rămâne niciodată fără bani! Aşadar, în spatele acestei ştiri cred că se află alte lucruri… Poate că s-a creat o altă facilitate asemănătoare sau s-au inventat alte arme mult mai performante de influenţare a catastrofelor naturale. Închiderea HAARP-ului (care, probabil, le este inutil în prezent) a fost o lovitură de imagine împotriva celor care cred în teoria conspiraţiei. Însă pe mine nu m-a păcălit… Atât pot să spun: „nice try!”