Guvernul turc a asasinat un ziarist, pentru a nu afla că în spatele crimelor de război din Siria se află Turcia

  •  
  •  
  •  
  •  

Acum câteva zile, renumitul jurnalist sirian Maya Naser a fost împuşcat mortal de către un lunetist, în timp ce transmitea un reportaj despre două explozii în centrul Damascului. Maya Nasser lucra pentru PRESS TV şi Al-Alam în Damasc. Şeful lui PRESS TV, Hussein Mortada, a fost rănit în acest atac, dar viaţa sa nu i-a fost pusă în pericol.

Jurnaliştii sunt adesea ţinta Armatei de Eliberare a Siriei (AES) şi a diferitelor organizaţii teroriste siriene. Începând cu anul 2011, mai mult de 20 de jurnalişti au fost ucişi în Siria; în alte incidente, jurnaliştii au fost capturaţi, torturaţi şi asasinaţi. Aceste crime coincid cu eforturile ţărilor occidentale şi ale aliaţilor lor arabi de a bana posturile de radio şi televiziune din Siria, astfel încât poporul sirian să afle ce se întâmplă în Siria doar din perspectiva occidentală. Pe acest site, am prezentat câteva articole în care am arătat cât de manipulatori şi perfizi sunt occidentalii în relatarea crimelor de război siriene:
* BBC foloseşte o imagine veche de 9 ani, din Iraq, în care se arată o mulţime de oameni masacraţi, chipurile de regimul sirian (https://www.lovendal.ro/wp52/bbc-prins-iar-cu-pantalonii-in-vine-britanicii-fac-jocurile-ocultei-mondiale-folosind-o-imagine-veche-de-9-ani/);
* postul de televiziune american ABC cenzurează interviul preşedintelui sirian Bashar al-Assad (https://www.lovendal.ro/wp52/manipulatorii-siriei-televiziunea-americana-abc-si-facebook-cenzureaza-interviul-presedintelui-al-assad/).

Momentul crimei indică faptul că Maya Naser ar fi putut fi asasinat întrucât ar fi descoperit legături periculoase cu guvernul turc ale teroriştilor ce organizează atentate şi ucideri în masă în Siria. Se pare că Naser ar fi aflat că în spatele sângeroaselor acţiuni ale Armatei de Eliberare a Siriei (organizaţia ce luptă împotriva guvernului sirian) s-ar afla Turcia. N-ar fi exclus, din moment ce presa alternativă suspectează că în spatele masacrului de la Hula, din mai 2012, s-ar fi aflat tocmai echipele morţii ale CIA-ului (https://www.lovendal.ro/wp52/romania-pacalita-de-propaganda-occidentala-in-spatele-masacrului-de-la-hula-din-siria-se-afla-echipele-mortii-ale-cia/). Scenariul e simplu: aduci echipe teroriste în Siria, omori civili şi apoi dai vina pe guvern, pentru a justifica o eventuală acţiune militară. Şi nu doar SUA şi Israelul e implicat în această conspiraţie, ci şi Turcia şi alte ţări arabe, aliate Occidentului (ca Arabia Saudită sau Iraq). De ce? De ce vor toţi să ocupe Siria? Oare pentru străvechile artefacte misterioase care s-ar găsi pe teritoriul Siriei, despre care am vorbit în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/sua-vrea-sa-atace-siria-si-iranul-pentru-a-avea-acces-la-stravechi-artefacte-misterioase-din-orientul-mijlociu/)?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu