Facebook
Orgoni Crystal

Guvernul chinez vrea distrugerea bisericilor creştine şi îndepărtarea crucilor de pe clădiri! Acelaşi lucru – distrugerea creştinismului – şi-l doreşte şi Oculta Mondială…

distrugere bisericaO ştire apărută pe site-ul voanews.com ar trebui să îngrijoreze, în contextul frământărilor mondiale. Ea a rămas neobservată de mass-media internaţională, ceea ce mă face să mă întreb dacă nu cumva tot scandalul cu avionul prăbuşit în Ucraina n-a fost decât o perdea de fum pentru a ascunde alte evenimente mai importante. Iar unul dintre evenimente ar putea fi acesta: un grup creştin din Statele Unite, “ChinaAid” ne semnalează faptul că din provincia chineză Zhejiang a primit mai multe informaţii despre demolarea bisericilor şi îndepărtarea crucilor. Se pare că guvernul chinez nu vrea decât să “scape de construcţiile ilegale”. Dar oare oficialităţile chineze sunt interesate de respectarea legii sau se urmăreşte altceva ca distrugerea cultului creştin? Grupurile de apărare a drepturilor civile şi cele creştine spun că e vorba de “persecuţie religioasă”. Culmea e faptul că în Constituţia Chinei, libertatea religioasă este garantată!

Citez ştirea de pe voanews.com:

Poliția din estul Chinei s-a ciocnit în miez de noapte cu protestatarii creștini masaţi în jurul bisericilor deţinute, dar nu a reușit să ducă la îndeplinire un ordin guvernamental pentru eliminarea unei cruci de pe o clădire. Mai multe persoane au fost rănite în timpul confruntărilor. Zeci de biserici din provincia Zhejiang au primit notificări din partea autorităţilor pentru demolarea clădirilor bisericești sau eliminarea crucilor de pe ele, căci acestea ar fi construcţii ilegale. În cea mai recentă confruntare, poliția a încercat să dea jos o cruce de pe o biserică din regiunea Pingyang, în apropiere de orașul Wenzhou. Dar, mulţimea de creştini a înconjurat biserica și împiedicat poliție să se apropie.

Noi nu am vrut se apropie, așa că ne-am unit pentru a-i opri, dar ei au venit la noi și ne-au bătut“, a spus unul dintre protestatari. Acesta a mai spus că poliția n-a reuşit să dea jos crucea, dar a blocat întreg locul. Un alt martor, care a cerut să nu fie identificat, a declarat că ciocnirile au început la ora 2 dimineaţa și au durat două ore. Martorul știa de cel puțin cinci persoane care au avut nevoie de tratament medical: Suntem creștini și nu căutăm probleme, iar dacă guvernul vine la noi cu cereri rezonabile, nu ne vom opune. Dar, să vină la noi la ora 2 noaptea este inacceptabil și nu putem înțelege de ce o fac.

China are aproximativ 65 de milioane de creștini, iar grupurile pentru drepturile omului acuză frecvent China de nerespectarea libertății de religie, acuzaţii pe care Beijing-ul le neagă.

P.S. Ciudat e faptul că Oculta Mondială îşi doreşte cu ardoare distrugerea creştinismului, lucru pe care China începe să-l realizeze pas cu pas. De aici, trageţi voi concluziile care se impun…

Cuvinte-cheie: , , , , , , , , , , , , , ,
Orgoni Crystal

 

Articole inrudite