Guvernele occidentale folosesc în secret chemtrails pentru a isteriza populaţia cu privire la fenomenul OZN, ce este creat prin hologramă

4.361 vizualizari

În noiembrie 2012, scriam despre revolte unei politiciene din Suedia împotriva chemtrails, „dârele chimice de pe cer” (https://www.lovendal.ro/wp52/o-politiciana-curajoasa-din-suedia-se-revolta-public-impotriva-chemtrails-darele-chimice-de-pe-cer-care-ar-fi-facute-de-rusia-si-sua/), rezultatul împrăştierii de către avioane a unor nori groşi de chimicale. Politiciana credea că chemtrails au ca scop influenţarea vremii şi controlul razelor Soarelui. Alţii zic că nu controlul vremii este scopul dârelor chimice de pe cer, ci crearea unui strat protector deasupra Pământului, pentru ca lumea să nu poată vedea planeta Nibiru.

Dar eu cred că scopul este altul. Şi am să vă explic imediat cum am ajuns la această concluzie. În linkul de mai jos, aveţi un document de la Army Research Laboratory (din 1998) şi intitulat „Afişarea 3D holografică folosind niobatul de stronţiu bariu” (http://www.dtic.mil/cgi-bin/GetTRDoc?AD=ADA338490An). Citez din rezumatul acestui document:

„Se discută despre o tehnologie inovativă pentru generarea unei holograme 3D folosind niobatul de stronţiu bariu. Rezultatul este o hologramă care poate fi văzută în timp real într-un câmp de vedere. Imaginea holografică este independentă de aberaţiile induse ale sistemului, având o calitate înaltă şi uniformă de-a lungul întregului câmp de vedere.”

De aici, apare ideea: dacă o parte din guvernele lumii utilizează în secret acest niobat de stronţiu bariu în avioanele care împrăştie chemtrails? Scopul ar fi acela de a crea imagini holografice pentru a manipula publicul. Ce fel de imagini holografice? Cele cu OZN-uri.

Nu ştiu dacă aţi observat (dar eu studiez fenomenul OZN de ani de zile), dar în ultimii ani rapoartele privind OZN-urile s-au înmulţit extrem de mult. Zilnic, sunt raportate sute de exemple de OZN-uri văzute în întreaga lume. Deja a vedea un OZN nu mai e un lucru neobişnuit. În trecut lucrurile nu stăteau aşa; abia dacă puteai număra câte un caz pe zi în întreaga lume. Acum, numai pe YouTube, poţi găsi zeci de mii de videoclipuri cu diverse OZN-uri; nu toate sunt falsuri, iar fenomenul nu poate fi ignorat. Dar nimeni nu s-a întrebat serios vreodată: sunt acele obiecte zburătoare neidentificate cu adevărat reale sau doar nişte holograme?

Citeam azi pe un forum dedicat paranormalului şi dedicat fenomenului OZN un topic prin care un cititor făcea o observaţie foarte pertinentă: în Noua Zeelandă, cel puţin în ultimele luni, din sutele de observaţii privind OZN-uri, aproape toate raportau prezenţa unor obiecte zburătoare necunoscute portocalii, de culoarea flăcării. Dar în lume, precum se ştie, au fost raportate diferite culori: de la albastru, la verde, argintiu sau roşu. În Noua Zeelandă se pare că portocaliul e culoarea favorită a OZN-urilor. De ce? Oare nu are de-a face cu tehnologia holografică folosită în secret de guvernul nou-zeelandez?

Şi încă ceva: nu v-aţi întrebat vreodată de ce foarte multe din rapoartele despre OZN-uri vin în special din ţările dezvoltate occidentale, şi mult mai puţin din ţările sărace? Datorită tehnologiei holografice? Datorită faptului că mass-media din Occident e controlată de Oculta Mondială? Iată câteva semne de întrebare la care ar trebui să vă gândiţi cu seriozitate.

În plus, aşa cum am scris şi în septembrie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/dovada-ca-un-avion-care-a-lovit-world-trade-center-pe-911-n-a-fost-decat-o-racheta-deghizata-holografic-bine-ati-venit-in-matrix/), tehnologia holografică e folosită nu doar la crearea de OZN-uri, ci şi în scenariul unor aşa-zise evenimente teroriste, aşa cum a fost cel din 9/11 din New York.

P.S. În josul articolului, puteţi observa un presupus OZN creat de o hologramă, şi care a fost surprins de un user.