Site de secrete, stiinta si metafizica

Grupul Bilderberg îi dă un picior în fund lui Obama şi-l sprijină pe Rick Perry în cursa pentru preşedinţia SUA

7 20

Am vorbit pe acest site că recent, în iunie 2011, a avut loc o întâlnire a Grupului Bilderberg (grupul ocult care vrea să instaureze Noua Ordine Mondială în lume) în staţiunea elveţiană St.Moritz. Site-ul Infowars.com susţine că în cadrul acestui grup s-a hotărât susţinerea guvernatorului texan, Rick Perry, pentru a candida din partea Partidului Republican împotriva actualului preşedinte al SUA Barack Obama, la alegerile prezidenţiale americane din noiembrie 2012, demonstrând încă o dată că în spatele fiecărei decizii politice se află o elită globală secretomană şi nedemocratică.

“Perry a spus că-şi va anunţa decizia în curând. Un membru al echipei sale de campanie a declarat că Kerry este mai aproape ca oricând în a se înscrie în cursă” notează cotidianul britanic The Guardian. Se pare că Rick Perry e un actor înnăscut în a se preface a fi popular, dar el nu este decât imaginea fidelă a penibilului preşedinte George Bush. Se pare că Perry este asul din mânecă al Grupului Bilderberg, fiind un suporter pentru strângerea relaţiilor dintre Mexic, SUA şi Canada, până la uniunea deplină sub numele de Uniunea Nord Americană. Despre această structură am mai vorbit pe site-ul “Secretele lui Lovendal” şi în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/sua-va-dispare-si-in-locul-ei-va-renaste-uniunea-nord-americana-cu-un-nou-dolar/. Se pare că se urmăreşte dizolvarea totală al celor 3 ţări, care vor renaşte într-o singură structură, mult mai strânsă decât Uniunea Europeană.

Aşadar, Bilderberg, după ce l-a sprijinit pe Obama în anul 2008, pentru a participa drept candidat la preşedinţia SUA, se pare că acum i-a dat un picior în fund acestuia, deoarece nu le mai serveşte interesele. Cine mai poate avea încredere în asemenea grupuri oculte?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie