Greenpeace, „marcă înregistrată” a Ocultei Mondiale, primeşte bani de la familia masonică Rockefeller, implicată în afaceri poluante cu petrol. Interesele cui apără Greenpeace!?

1.682 vizualizari

greenpeaceUn cititor, pe nume Bogdan Lucian (căruia îi mulţumesc), mi-a prezentat un link al unui articol în limba spaniolă apărut în 2010 pe site-ul liberdaddigital.com. În articol se confirmă ceea ce ştiam mai demult, bănuiam şi era şi evident pentru cine cunoaşte puţină teorie a conspiraţiei: faptul că celebra organizaţie Greenpeace este finanţată de una din familiile ce aparţin de Oculta Mondială, celebra familie Rockefeller. Şi, culmea culmilor, această familie se află în afaceri „murdare” cu petrol, activităţi ca fiind văzute ca fiind „poluante” de către organizaţiile de mediu! Aşadar, pe de-o parte, obţinem profituri uriaşe din industria petrolului, inclusiv prin poluare, iar, pe de altă parte, finanţăm o organizaţie ecologistă care luptă împotriva poluării! Asta da adevărată ipocrizie! De fapt, e jocul la două capete specific Ocultei Mondiale… ei întotdeauna fac asta: pentru a crea o problemă, şi apoi a se veni cu soluţia.

Citez câteva fragmente din articolul spaniol:

Cea mai faimoasă organizație de mediu din lume primește donații de la magnaţii petrolului, din partea industriei automobilistice şi a mass-mediei. Cazul cel mai frapant este cel al familiei Rockefeller, fondatoare și acționară a unor companii petroliere, cum ar fi Exxon Mobil. Fundatia Rockefeller a finanțat Greenpeace cu peste un milion de dolari. În conformitate cu statutul său, în scopul de a menține deplina independență, Greenpeace nu acceptă bani de la corporații, guverne sau partide politice. Greenpeace spune: „Suntem extrem de serioşi în privinţa acestui lucru, monitorizăm şi trimitem înapoi toate cecurile care aparţin unor companii.” Dar banii unor fundaţii, ce au în spate companii sau magnaţi ai petrolului, sunt buni! Frumoasă demagogie!

Dar, să vedem o parte din donatorii lui Greenpeace:
– 1996-2001: Fundaţia Turner – 1.390.000 dolari.
– 1997-2005: Fundaţia fraţilor Rockefeller – 1.080.000 dolari.
– 1997-2002: Fundaţia John şi Catherine MacArthur – 841.000 dolari.

Precum se observă, Greenpeace primeşte bani din partea familiilor celor mai bogate de pe planetă, familii care au afaceri ce poluează sau care pot fi „murdare” din punct de vedere moral. În aceste condiţii, politica cui o face Greenpeace?

Din rapoartele oficiale, Greenpeace, a primit între 2000 şi 2008 numai puţin de 1,15 milioane de dolari din partea familiei Rockefeller. Dar, aceeaşi familie care deţine în prezint compania petrolieră Exxon Mobil. Să mai credem atunci campaniile Greenpeace împotriva poluărilor cu petrol? Un alt donator important este fundaţia lui Ted Turner, proprietarul imperiului mass-media Time Warner, aflat în slujba Ocultei Mondiale, prin manipularea ştirilor şi informaţiilor.

Recent, am scris un articol „Moş Crăciun ameninţă cu anularea sărbătorii Crăciunului dacă nu se rezolvă problema “încălzirii globale”! M-am săturat de propaganda mincinoasă Greenpeace…” în care arătam demagogia incredibilă a acestei organizaţii „ecologiste”. Greenpeace vrea să manipuleze sentimentele copiilor printr-un videoclip cu „Moş Crăciun” în care acesta ameninţa cu anularea Crăciunului, dacă nu se rezolva problema „încălzirii globale”, care ar afecta şi întreaga zonă a Arcticii. Aşa cum am demonstrat de nenumărate ori pe acest site, „încălzirea globală” este o problemă artificială, creată de Oculta Mondială, pentru ca omenirea să accepte soluţiile de geoinginerie (inclusiv prin „chemtrails”) pentru răcirea planetei. De aceea, nu pot să suport această organizaţie. Sub masca unor cauze nobile (de apărare a vieţii planetei), Greenpeace, marcă înregistrată a Ocultei Mondiale, contribuie la distrugerea ei. Cum? Aşa cum am spus mai sus: prin acceptarea geoingineriei, ca soluţie la „încălzirea globală”, tot habitatul natural al planetei va fi distrus, iar omenirea va avea parte de o foamete cruntă (vezi mai multe în acest articol: Ticăloşii naibii! Bogaţii lumii vor să ne ia până şi cerul albastru! Din cauza geoingineriei, în curând vom vedea un cer albicios şi spălăcit…)