Generatorul-minune al unui inginer indian, care produce electricitate din vid, conform teoriei „vortexului spaţial” menţionată şi de Tesla! India permite tehnologia „energiei libere” în ciuda ameninţărilor ţărilor „petrodolari”!

12.837 vizualizari

electricitate vidIndia consideră propriul program de „energie liberă” o chestiune de mândrie națională, chiar cu riscul de a atrage antipatia aşa-numitelor „țări petrodolari”, ca Arabia Saudită, SUA sau Marea Britanie. Iar unul din proiectele indiene este cel al Generatorului de Curent Alternativ Sincron de Mişcare fără Propulsie (Reactionless AC Synchronous Generator sau RLG), care a fost inventat de Paramahamsa Tewari, inginer electric și fost director executiv al Corporaţiei de Energie Nucleară din India.

În mod evident, o țară ca India nu-şi poate pune în aplicare propriul program de energie liberă fără a ține seama de toate consecinţele posibile, inclusiv un răspuns militar din partea „țărilor petrodolari”, ca de exemplu Arabia Saudită, Marea Britanie sau SUA. De aceea, India şi-a aliniat propriul program militar cu cel al Rusiei, pentru a se apăra de un eventual atac. E şi normal: o tehnologie de energie liberă ar face ca petrolul să fie inutil din punct de vedere energetic şi astfel, preţul său ar scădea incredibil de mult, băgând în faliment întreg sistemul de petrodolari, adică petrol contra dolari americani.

Inginerul indian Tewari
Inginerul indian Tewari

Dispozitivul minune al inginerului Tewari este creat dintr-un conductor rigid, lung de 30 de centimetri, care a fost lăsat să se rotească în centru și este conectat la fiecare capăt cu un fir mic. Un circuit magnetic a fost plasat sub conductor. Când un curent electric este lăsat să se scurgă prin conductor, acesta se roteşte, ca urmare a unui cuplu indus pe conductor, conform „regulii mâinii stângi a lui Fleming”. Cu o simplă rearanjare a circuitului magnetic, același curent nu produce nicio rotație – cuplul a fost anulat. Invenţia este ingenioasă și duce la crearea unui generator de mişcare produsă fără nicio propulsie.

Generatorul poate produce 6,6 kVA şi are o eficienţă de 238%, cu posibilitatea ajungerii la o eficienţă de 300%. Cu invenţia din laboratorul lui Tewari, o companie electrică din India a început să producă generatoare mai mari, proiectate a produce 20 kVA. Iar acum, se proiectează fabricarea unor generatoare şi mai mari, de 500 kVA!

Inginerii din India cred că acest generator minune este cea mai mare descoperire în domeniul electricităţii, de la inventarea motorului electric al lui Faraday în 1832. Fiecare dispozitiv poate produce de cel puțin 3,38 de ori puterea de intrare și poate fi configurat într-un mod de funcţionare automată. Vă daţi seama de implicaţii? Bagi 100 de KW de curent electric într-un aparat şi scoţi „din nimic” 338 de KW!

Probabil că dispozitivul inginerului Tewari s-a inspirat din opera savantului Nikola Tesla, cel care a inventat ceva asemănător, dar invenţia sa a fost ascunsă umanităţii de forţele oculte care nu doresc ca omenirea să beneficieze de „energie liberă”. Generatorul RLG poate fi o descoperire fundamentală, nu doar o inovație. Prima descoperire fundamentala a omenirii a fost valorificarea și controlul focului. A doua a fost roata. A treia a fost curentul electric. A patra a fost valorificarea și controlul energiei atomice. Iar a cincea poate fi RLG-ul, care poate învârti roata, fără utilizarea focului (a combustibililor fosili) sau a atomilor (centrale nucleare). Primele patru descoperiri fundamentale s-au bazat pe o înțelegere a elementelor materiale; RLG-ul se bazează pe o înțelegere a proprietăților non-materiale ale spațiului. Este vorba de „teoria vortexului spaţial”, descrise şi în „Vedele” indiene, o nouă teorie unificatoare a spațiului, masei, inerției, luminii și gravitaţiei. A nu se uita că chiar Tesla a spus lucrul acesta: „Toată materia perceptibilă provine dintr-o substanță primară, care umple tot spatiul, care se numeşte akasha sau eterul, şi care aduce totul în existenţă prin cicluri nesfârşite”.

Surse:
indiantimes.com;
tewari.org.