Fuziunea la rece, tehnologia prin care se poate obţine energie de 100.000 de ori mai multă decât cea consumată! Această tehnologie e spaima Ocultei Mondiale, de aceea, se va opune din răsputeri să apară aşa ceva!

5.460 vizualizari

energie la recePrecum se ştie, Oculta Mondială se opune din răsputeri pentru apariţia unei tehnologii revoluţionare, prin care întreaga lume să beneficieze de energie gratuită, sau, cel puţin, extrem de ieftină.

Una din cele mai remarcabile eco-tehnologii albe o reprezintă fuziunea la rece, ce poate deschide un viitor cu adevărat luminos pentru întreaga omenire. În iunie 1992, reporterul agenţiei „Associated Press”, Ike Flores, a publicat un articol dedicat, sub genericul „Fuziunea la rece poate declanşa o reacţie în lumea ştiinţifică”, în care arăta că puternicele imperii
ale baronilor petrolului ar fi ameninţate cu dispariţia de această formă extrem de ieftină şi nepoluantă de producere a energiei:

„Un om de ştiinţă din Orlando aşteaptă reacţia oamenilor de ştiinţă din lumea întreagă la anunţul reuşitei unui proces de fuziune controlat. Fizicianul din domeniul nuclear, dr. Nelson Ying, a declarat că a obţinut de 100.000 de ori mai multă energie decât cea consumată şi că procesul este repetabil. Un proces eficient de fuziune la rece poate fi folosit pentru producerea de energie ieftină şi pentru rezolvarea uneia dintre cele mai mari probleme ale omenirii”.

El a început cercetările în noiembrie 1989, după ce alţi doi chimişti de la Universitatea din Utah au susţinut că obţinuseră fuziunea la rece. Oricum, oamenii de ştiinţă din întreaga lume au avut rezultate nesemnificative în încercarea de a reface experimentele chimiştilor Stanley Pons şi Martin Fleischmann. Chiar şi cei care au avut unele rezultate nu au putut să repete procesul de fuziune la rece.

Anunţul lui Ying poate redeschide controversa referitoare la afirmaţii similare care nu au fost susţinute practic. Ying, care este profesor la Universitatea din Florida şi preşedinte al corporaţiei „Quantum Nucleonics” din Orlando, susţine că, împreună cu colaboratorul său, Charles W. Shults III, a pus la punct un proces de fuziune la rece pe care a reuşit să-l repete de 102 ori în circa trei ani.”

Din păcate, din anii 1990 nu s-a mai auzit nimic daca Ying a reuşit obţinerea de energie din fuziunea la rece… I s-a atras atenţia fizicianului că trebuie să renunţe la aceste experimente, altfel îşi va pierde viaţa?