Furtunile, vijeliile şi inundaţiile din întreaga lume din ultima perioadă sunt consecinţele pulverizării de „chemtrails” în atmosfera Pământului de către Oculta Mondială?

3.994 vizualizari

chemtrails PamantVăzând că întreaga lume se confruntă în ultima perioadă cu o serie de inundaţii, furtuni şi vijelii (aşa cum arătam în articolul acesta https://www.lovendal.ro/wp52/inundatii-ploi-si-furtuni-masive-peste-tot-din-romania-pana-in-germania-america-si-pana-in-australia-ce-naiba-se-intampla-cu-vremea-pe-aceasta-planeta/), un nou studiu japonez pune gaz pe foc şi anunţă cu surle şi trâmbiţe că încălzirea globală (şi doar ea) e de vină pentru inundaţiile catastrofale de pe planetă, astăzi, dar şi în viitor. Citez de pe realitatea.net:

„Accelerarea procesului de încălzire globală ar creşte riscul de inundaţii la sfârşitul acestui secol pe 42% din suprafaţa terestră a planetei, în special în Asia şi Africa, relevă un studiu publicat, duminică, de publicaţia britanică Nature Climate Change, transmite Kyodo. Numărul persoanelor expuse la riscul de inundaţii ar putea creşte de la estimarea actuală de 5,6 milioane la 80 de milioane în 2100, dacă temperaturile cresc cu 3,5 grade Celsius în timpul perioadei, susţine echipa de cercetători condusă de Yukiko Hirabayashi, de la Institutul de inovaţie în inginerie, al Universităţii din Tokyo. Conform studiului, frecvenţa inundaţiilor ar putea creşte pe zone mari din Asia de Sud, Asia de Sud-Est, partea nord-estică a Eurasiei, Africa de Est şi America de Sud. Se preconizează totodată că frecvenţa inundaţiilor ar putea să scadă în anumite zone, pe 18% din suprafaţa pământului.

Potrivit acestora, în cazul în care nu vor fi luate măsuri eficiente împotriva încălzirii globale, multe dintre cele mai mari 29 de râuri din lume ar putea produce inundaţii masive, cu o frecvenţă crescută de la o dată pe secol, în prezent, la fiecare 10 până la 50 de ani. Cercetătorii au subliniat de asemenea necesitatea de a se lua în considerare riscurile de inundaţii în stabilirea obiectivelor pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.”

Am spus de nenumărate ori pe acest site că încălzirea globală (ca urmare a gazelor de seră rezultate din activitatea economică a omului) e un mit, o iluzie, o prostie. Doar ca exemplu doar articolul acesta: https://www.lovendal.ro/wp52/inca-doua-studii-care-demonstreaza-ca-incalzirea-globala-din-cauza-activitatii-umane-e-un-basm-de-adormit-copiii/, un studiu serios privind evoluţia temperaturilor din ultimele 2 milenii. În acest studiu realizat de Institutul Danez de Meteorologie se spune clar, negru pe alb că „nivelul de căldură din a doua jumătate a secolului al X-lea a egalat sau e depăşit uşor nivelul de căldură din secolul al XX-lea (…) Un alt studiu, realizat de Esper şi alţi autori a fost publicat în Jurnalul de Schimbare Planetară şi Globală. Acesta arată că nu doar verile din mijlocul Evului Mediu au fost mai călduroase decât cele din prezente, dar şi numeroase veri din timpul Imperiului Roman (de acum 2.000 de ani) erau mai fierbinţi decât cele de azi.” Aşadar, Pământul întotdeauna şi-a schimbat şi-şi va schimba climatul, indiferent de prezenţa sau nu a oamenilor. Încălzirea sau răcirea globală nu e determinată de activităţile oamenilor!

M-am săturat de studiile acestor specialişti care susţin încălzirea globală (cine ştie cu ce sume de bani imense sunt plătiţi, pentru ca datele studiilor să iasă aşa cum „trebuie”). Iar acest mit al încălzirii globale a fost creat de Oculta Mondială, cu un scop precis: pentru implementarea unui program mondial de depopulare a planetei. Iar, pentru aceasta, folosindu-se de mitul încălzirii globale, se doreşte crearea unei „ere glaciare artificiale”, prin pulverizarea unor substanţe chimice reflectorizante (aşa-zisele chemtrails) în atmosfera Pământului, aşa cum spuneam într-un articol din februarie 2012: https://www.lovendal.ro/wp52/bill-gates-si-alti-bogatasi-ai-lumii-doresc-uciderea-a-miliarde-de-oameni-prin-crearea-unei-ere-glaciare-artificiale/. În acel articol, afirmam, la un moment dat, un lucru foarte interesant: Unii oameni de ştiinţă se tem că aceste particule, odată ajunse în atmosfera superioară, ar putea modifica în mod irevocabil precipitaţiile şi interferenţa lor cu clima Pământului.

Oare precipitaţiile, furtunile şi vijeliile din anul acesta sunt consecinţa substanţelor chimice care deja au fost pulverizate în atmosfera Pământului, fără ca noi să ştim prea multe!? Tot ce e posibil…