Fotografii inedite realizate în 1972 la un bal organizat de familia Illuminati Rothschild demonstrează clar ritualurile şi simbolurile satanice ale organizaţiei malefice Illuminati!

7.756 vizualizari

bal RothschildFamilia Rothschild este cea mai bogată familie din istorie, averea sa fiind inestimabilă (multe trilioane de dolari), deşi oficial nu apare decât că ar deţine câteva miliarde de dolari. Este, de asemenea, şi principala familie din organizaţia satanistă Illuminati. Într-un articol de pe site-ul Hang the Bankers.com se demonstrează extrem de clar (încă o dată) aceste 2 lucruri: că Rothschild este Illuminati şi că Illuminati este o organizaţie satanistă.

Pe 12 decembrie 1972, Marie-Hélène de Rothschild, membră a celei mai puternice familii de elită din lume, a organizat o petrecere suprarealistă la Château de Ferrières, una dintre reşedinţele uriaşe ale familiei. În timp ce aceste evenimente sunt, de obicei, extrem de secretoase, fotografii de la acest eveniment special au apărut pe Internet. Pe scurt, evenimentul este un mix de bal mascat dintre satanism şi elemente macabre din videoclipurile Illuminati ale lui Lady Gaga. Într-adevăr, în spatele distracțiilor și jocurilor, aceste poze dezvăluie ideologia de bază și starea de spirit a Elitei Oculte, elemente care se găsesc foarte des în videoclipurile cu tentă Illuminati! (vezi toată gama de articole despre Lady Gaga de pe acest site, începând cu acest articol: Lady Gaga, păpuşa Illuminati, sau cum poţi controla mintea umană).

Aşadar, să începem să analizăm împreună câteva fotografii. Restul pozelor le găsiţi pe linkul menţionat la începutul articolului.

Château de Ferrières era iluminat în roşu, pentru a face să pară că se află în flăcări. Flăcările iadului, bineînţeles. Filmul lui Roman Polanski despre Satana „Cea de-a noua poartă” au fost filmate aici. Coincidenţă?

Chateau de Ferrieres

Invitaţia la petrecere era scrisă invers, pentru a fi citită în oglindă. Inversiunea este foarte importantă în ritualurile satanice.

invitatii oglinda

Faceţi cunoştinţă cu gazdele balului: Guy de Rothschild & Marie-Hélène de Rothschild, aceasta din urmă purtând un „cap gigant cu coarne”, cu lacrimi din diamante veritabile. Capul cu coarne aduce aminte de Baphomet, unul din marii demoni ai iadului.

Rothschild coarne

Baron Alexis de Rede poartă o mască cu mai multe chipuri, similară cu cea întâlnită în filmul satanist „Eyes Wide Shut”.

baron Alexis de Rede

Următoarea poză face referinţă la mărul din Biblie oferit Evei de către şarpe, adică Satana.

costum Eva

Pe mese se găseau păpuşi desfigurate, fără picioare şi capete de păpuşi cu găuri în ele…

papusi moarte

Oribil bal! Se mai îndoieşte cineva de semnificaţia satanistă al acestor poze?