O fotografie groaznică! Un bebeluş-monstru s-a născut în Iraq… iar de vină sunt deşeurile de uraniu ale americanilor!

7.395 vizualizari

COPIL MONSTRUDa, ştiu, fotografia din stânga articolului este mai mult decât şocantă şi, de aceea, îmi cer scuze faţă de cititori dacă prin ea le-am produs scârbă sau oroare. Nu asta a fost intenţia mea, ci să conştientizăm altceva. Poate că unii dintre voi aţi văzut deja fotografia… şi s-au întrebat: „Cine a acest monstru? E o păpuşă dintr-un film de groază?” Nu, conform site-ului The Ugly Truth, de unde am preluat imaginea şi ştirea, acesta ar fi un bebeluş de s*x femenin născut în Iraq! Iată ce avem la descriere:

Acest bebeluş de s*x feminin s-a născut în dimineaţa zilei de 25 iulie 2013 în Fallujah, Iraq, având ihtioză fetală. Fratele fetei s-a născut la sfârşitul lui 2004 şi a murit după 14 zile, din cauza aceleiaşi boli. Familia a negat că ar fi avut în istoria ei vreun alt caz asemănător. Defectele de naştere din Iraq sunt de cele mai multe ori cauzate de deşeurile de uraniu lăsate acolo de SUA, provenind din Israel. Boala este asociată cu mutaţia genei ABCA12. E atât de trist, încât mulţi adulţi şi copii inocenţi trebuie să sufere din cauza războaielor inutile.

Ihtioza fetală se caracterizează prin îngroșarea excesivă a stratului de cheratină la nivelul pielii bebelușului, care se naște cu un strat gros de piele, având aspectul unei armuri care îl jenează pe copil la fiecare mișcare. Solzii galbeni specifici se cojesc, pielea se crapă, iar decesul survine de multe ori în primele săptămâni de viață.

În această lume, noi, oamenii, avem parte de o criză genetică extrem de gravă. Şi bebeluşi-monştri nu sunt doar din cauza deşeurilor de uraniu, ci şi a alimentelor modificate genetic, a poluărilor lăsate de gazele de şist precum şi de alte companii petrolifere sau a chemtrails (a „urmelor chimice” de pe cer). Guvernanţilor din întreaga lume, vă place această fotografie?