Fostul premier israelian, Ariel Sharon, a murit astăzi 11-01-2014. Era omul Ocultei Mondiale, iar „11” e un număr malefic! După moartea sa, Mesia va veni pe Pământ…

7.754 vizualizari

Ariel-SharonPrecum deja mulţi dintre voi ştiu, fostul premier israelian, Ariel Sharon, a murit astăzi, 11-01-2014, la Centrul medical Sheba din Tel Hashomer, la câteva zile după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în mod dramatic. El se afla în comă de 8 ani. Sharon ar fi împlinit 86 de ani luna viitoare.

În legătură cu această moarte, doresc să fac unele precizări:

1) Cum nimic nu e întâmplător în lumea aceasta, decesul lui Sharon a fost anuţat (sau provocat?) în mod intenţionat pe data de 11 ianuarie, şi asta întrucât numărul 11 are o semnificaţie deosebită în ocultism. Aşa cum am explicat de mai multe ori pe acest site, numerologia ocultă ocupă un loc extrem de important pentru aceleaşi forţe din umbră care ne conduc planeta. Numele reprezintă frecvenţe vibraţionale; fiecare frecvenţă rezonează cu un anumit număr, la fel cum frecvenţele rezonează şi cu sunetele şi culorile. Unele frecvenţe, reprezentate de sunete culori şi sunete, sunt extrem de puternice. Ca şi numerele, şi simbolurile reprezintă frecvenţe şi pot afecta subconştientul nostru, fără să ne dăm seama ce se întâmplă.

Acest număr (11) este cel mai important pentru satanistul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă. Iată ce spunea Crowley despre numărul 11: “Este numărul cu reputaţia cea mai malefică în rândul oamenilor. Cabaliştii subliniau contrastul dintre perfecţiunea numărului 10 cu numărul 11, care reprezintă esenţa păcatului şi imperfecţiunii. 11 este simbolul distrugerii, violenţei, înfrângerii şi morţii.”

E absolut întâmplător că cei din apropierea lui Sharon au ales să-l deconecteze de la aparate exact pe data de 11? Eu cred că nu… şi v-am spus că pentru mine coincidenţele nu există.

2) O să vă întrebaţi mai departe: ce treabă are ocultismul cu fostul premier israelian? De ce-i atât de important? Pentru că Ariel Sharon, „leul Israelului” cum a mai fost el numit, s-a luptat nu doar pentru Israel, ci pentru a crea o stare de război permanentă în Orientul Mijlociu. El a fost nu doar premier, ci şi general de armată, fiind „creierul militar evreu” din spatele unor războaie duse de Israel împotriva vecinilor săi, ca „Războiul de 6 zile” din 1967, „Războiul din octombrie” din 1973 sau „Războiul din Liban” din 1982. Israelul, un stat artificial creat la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, a existat şi datorită lui Ariel Sharon. El a fost instrumentul perfect al Ocultei Mondiale, al organizaţiei Illuminati, care încearcă să creeze un guvern mondial unic, având capitala la Ierusalim.

3) În iulie 2010, scriam acest articol „Un rabin în vârstă de 108 ani prezice venirea lui Mesia în zilele noastre…şi e vorba de Iisus Hristos!” Iată ce spuneam atunci:

Rabinul Yitzchak Kaduri a fost unul dintre cei mai respectaţi rabini din Israel, trăind numai puţin de 108 ani. Cu câteva luni înainte ca rabinul să moară, la onorabila vârstă de 108 ani, el şi-a surprins discipolii spunând că l-a întâlnit pe Mesia. Era septembrie 2005 şi el a scris numele lui Mesia pe o hârtie, care a fost sigilată într-un plic. Dorinţa sa a fost ca plicul să fie desigilat la un an după moartea sa. Se pare că el a prezis faptul că va apare Israelului după moartea lui Ariel Sharon, fostul prim-ministru israelian (…) Iată ce conţinea scrisoarea: “Cu privire la abrevierea numele lui Mesia, El va ridica oamenii şi va dovedi că al Său Cuvânt este adevărat. Asta cred eu în luna milei. Yitzhak Kaduri” (…) Interesant e faptul că fraza scrisă boldat din textul de mai sus se citeşte în limba ebraică astfel: Yarim Ha’Am Veyokhiakh Shedvaro Vetorato Omdim. Iniţialele acestei fraze în limba ebraică se citeşte Yehoshua sau Yeshua, adică Iisus!

Aşadar, aţi reţinut ce a spus acest rabin? El a prezis că Mesia va apare Israelului după moartea lui Ariel Sharon. Aşadar, să ne aşteptăm în perioada următoare la apariţia lui… Mesia?