Facebook

 
Orgoni Crystal

 

Fostul dictator argentian, Videla, moare suspect în închisoare… Ştia prea multe despre crimele papei Francisc!

Videla 29O ştire mediafax.ro ne anunţă că fostul dictator argentinian Jorge Videla a murit în închisoare la vârsta de 87 de ani. Citez din ştire:

“Fostul dictator argentinian Jorge Videla (1976-1983), un simbol al reprimării militare în timpul “războiului murdar”, pentru care a fost condamnat la închisoare pe viaţă, a murit vineri dimineaţa, la vârsta de 87 de ani, a anunţat o purtătoare de cuvânt a militarilor încarceraţi. Fostul general a murit în timp ce ispăşea o pedeapsă cu închisoarea pentru crime împotriva umanităţii şi o pedeapsă de 50 de ani de închisoare pentru furtul bebeluşilor unor opozanţi. El a decedat în celula sa din Închisoarea Marcos Paz, în provincia Buenos Aires, a declarat purtătoarea de cuvânt. Posturi de televiziune au anunţat anterior că acesta a murit într-un spital din capitală.

Joi “nu se simţea bine, nu a vrut să mănânce (vineri) dimineaţa şi l-au găsit mort în celula sa”, a declarat pentru presă Cecilia Pando, preşedinta Asociaţiei familiilor şi prietenilor deţinuţilor politici din Argentina (AFYAPPA), care reprezintă numeroşi militari condamnaţi pentru crime în timpul dictaturii.”

Ceea ce nu prezintă ştirea mediafax e faptul că şi actualul papă, Francisc I, e bucuros pentru moartea lui Videla. Şi asta pentru că, papa Francisc, atunci când acesta era “provincial” al Argentinei pentru iezuiţi, a avut legături cu junta militară a generalului Videla. Despre acest lucru am vorbit foarte detaliat în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/papa-francisc-i-si-legaturile-sale-periculoase-cu-razboiul-murdar-din-argentina/. Acolo arătam cum papa Francisc I a fost identificat drept colaborator al “războiului murdar” al dictaturii militare a lui Videla (1976-1983), întrucât şi-ar fi dat acordul pentru răpirea de către junta militară a doi preoţi iezuiţi aflaţi în subordinea sa. Papa n-a fost condamnat niciodată, dar Videla cu siguranţă că ar deţinut multe secrete care poate le-ar fi dezvăluit, mai ales de când fostul cardinal de Buenos Aires a fost ales papă în martie 2013. După 2 luni de la alegerea papei, generalul Videla moare. Unii zic că de bătrâneţe; eu suspectez că moartea sa nu e întâmplătoare… i s-a închis gura definitiv!

Comments are closed.

Articole inrudite

Site Footer