Site de secrete, stiinta si metafizica

Fostul cancelar german, Helmuth Kohl, spune că a fost dictator în cazul introducerii euro, recunoscând astfel indirect că politica europeană e dictată de interesele Ocultei Mondiale

1 19

Îl ştiţi pe Helmuth Kohl? El a fost cancelar al fostei Rep.Federale a Germaniei (între 1982 şi 1990) şi al Germaniei reunificate (între 1990 şi 1998). El a fost artizanul atât al formării Uniunii Europene, cât şi al introducerii monedei unice europene, euro. Într-un articol de pe cotidianul The Telegraph şi intitulat “Am acţionat ca un dictator pentru a impune euro”, fostul cancelar recunoaşte că a fost autoritar în ţara sa pentru a impune euro în locul mărcii germane, căci altfel, dacă ar fi avut loc un referendum popular, ar fi pierdut. Citez din acest articol:

Într-un interviu acordat în anul 2002 (anul introducerii euro în Germania în locul mărcii germane) şi publicat abia acum, cel mai longeviv cancelar al Germaniei a spus că ar fi pierdut orice vot popular pentru introducerea euro: “N-aş fi putut niciodată câştiga un referendum în Germania. Am fi pierdut referendumul pentru introducerea euro. Asta e clar. Aş fi pierdut cu 70%”, a spus Kohl. El crede că adoptarea euro a fost o emblemă a proiectului european, care ar fi prevenit un război pe continent. El a mai adăugat următoarele: “Dacă un cancelar încearcă să impună ceva, el trebuie să fie un om al puterii. Dacă e inteligent, el ştie când e momentul oportun. Într-un caz, proiectul euro, am fost ca un dictator… Euro este sinonim pentru Europa. Europa, pentru prima oară, nu mai are războaie.”

P.S. Eu consider aceste declaraţii ca fiind absolut şocante, pentru că un politician occidental a recunoscut (cu onestitate, totuşi) că democraţia din Occident e un praf în ochi, că oricum politicienii nu ascult de popor, ci încearcă să-şi impună punctul de vedere, indiferent de opinia cetăţenilor. Şi mai e un lucru: de ce a ţinut atât de mult Kohl să introducă euro, în ciudat opiniei negative a oamenilor? Că aşa a dorit el? Că aşa a visat într-o noapte? Nu… Ci pentru că aşa i s-a ordonat să facă. De către cine? Eu îi spun Oculta Mondială sau Illuminati, voi spuneţi-i cum doriţi… Ei ne conduc cum vor, ei ne impun lucruri pe care noi nu dorim. Iar moneda unică era dorinţa lor, nu a noastră. Oamenii de pe planetă nu-şi doresc unitate între popoare (din moment ce fiecare popor are propriile caracteristici), nu-şi doresc guvern unic, nu-şi doresc parlament unic, nu-şi doresc armată unică, monedă unică. Ei vor să conducă, nu să fie conduşi centralizat de o entitate ocultă, care să ne manipuleze în funcţie de interesele sale obscure.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie