Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Fostul astronaut NASA care ar fi ajuns pe Lună, Edgar Mitchell, şochează: „Extratereştrii au împiedicat războaiele nucleare de pe Pământ!” Dar eu cred că e o nouă dezinformare…


extraterestri pasniciExtratereștrii vin cu gânduri paşnice, sau, cel puțin, asta crede astronautul Edgar Mitchell, cel care ar fi ajuns pe Lună, în timpul programelor Apollo, scrie site-ul foxnews.com. Potrivit lui Mitchell, extratereștrii au venit pe Pământ pentru a preveni un război nuclear între Statele Unite și Rusia.

Mitchell este cunoscut a fi al șaselea om care ar fi ajuns pe suprafața Lunii; și, de la întoarcerea sa, el a fost sincer cu privire la realitatea vieții extraterestre. Astronautul a declarat recent lui „Mirror Online” că surse militare au raportat că au văzut obiecte zburătoare ciudate, trecând peste bazele de rachete americane de la White Sands din New Mexico, acolo unde prima bombă nucleară urma să fie detonată în 1945. „Voiau să știe despre capacitățile noastre militare”, a spus Mitchell. „Extratereștrii au încercat să ne ține departe de război și să ajute la crearea păcii pe Pământ.”

Mitchell a crescut în apropiere de Roswell (New Mexico), acolo unde s-ar fi prăbuşit nişte OZN-uri la sfârşitul anilor 40, fiind deci mult mai familiarizat cu zona decât majoritatea oamenilor. El spune că mai mulţi ofițeri ai Forțelor Aeriene Americane i-au mărturisit că OZN-urile erau la ordinea zilei la Roswell în timpul Războiului Rece, ele de multe ori dezamorsând armele. „Mi-au spus că OZN-urile au fost frecvent observate și că de multe ori dezactivau rachetele de război”, a continuat Mitchell. „Alți ofițeri din bazele de pe coasta Pacificului mi-a spus că rachetele lor de testare au fost frecvent doborâte de nave spațiale extraterestre.”

Deşi mulţi privesc cu scepticism declaraţiile lui Mitchell, având în vedere faptul că acesta a lucrat cu specialişti din zonele cele mai secrete ale guvernului, o parte din declaraţiile sale ar fi putut proveni de la experți guvernamentali de renume. Din acest motiv, el a refuzat mereu să dezvăluie sursele care i-ar fi spus despre realitatea OZN-urilor.

P.S. Eu, personal, nu am încredere în spusele lui Edgar Mitchell, pentru simplul motiv că el ne-a minţit că ar fi ajuns pe Lună (şi am explicat de ce la sfârşitul anilor 60, omul nu ar fi putut ajunge pe Lună: NASA: omenirea nu se poate aventura în spaţiu datorită centurii van Allen. Cum dracu’ am ajuns atunci pe Lună?). În plus, dacă extratereştrii sunt atât de paşnici, de ce n-au oprit bombele atomice de la Hiroshima şi Nagasaki? De ce n-au oprit atâtea conflicte care au avut loc de la sfârşitul celui de-al doilea război până în prezent? Minciuni şi intoxicări…


Lasă un comentariu