Forumul „Secretele lui Lovendal” renaşte din cenuşă ca pasărea Phoenix şi revine spectaculos într-un nou design!

  •  
  •  
  •  
  •  

Forumul Secretele lui LovendalLa sfârşitul lunii august 2013, precum ştiţi, întregul site s-a mutat de pe domeniul lovendal.net pe domeniul lovendal.ro. Din păcate, din motive independente de mine, nu am reuşit să mut şi „Forumul lui Lovendal” în noul domeniu. La un moment dat îmi pierdusem înteraga speranţă… credeam că nu voi mai reuşi să transfer niciodată acest forum şi că va trebui să o reiau de la capăt cu munca. Mă îngrozea ideea că e posibil să fie pierdut toată activitatea forumului (din 2009 până în 2013)… erau mii de subiecte şi zeci de mii de postări ale mai multor useri. Era incorect în primul rând faţă de aceşti utilizatori ale forumului care au muncit foarte mult să producă subiecte interesante pentru forum sau să-şi exprime părerea. Îi menţionez aici pe Klaire, Jokeru, beaucent (oamenii de bază ai forumului şi cărora le mulţumesc încă o dată pe această cale pentru că au avut grijă de el), dar şi pe alţi utilizatori activi (ca melinda, ionuc mora, calator astral etc).

Însă de ieri totul s-a schimbat. Printr-un miracol (habar n-am cum s-a produs), neajutat de nimeni şi după lupte seculare, am reuşit transferul bazei de date în noul domeniu, forum.lovendal.ro, unind de fapt două baze (ale noului forum cu cel vechi). După ce l-am testat pe îndelete, am văzut că merge…aşa că astăzi, 18 octombrie 2013, anunţ cu surle şi trâmbiţe, redeschiderea noului forum, care de-acum înainte nu se va mai numi „Forumul lui Lovendal”, ci „Forumul Secretele lui Lovendal”. Are un nou design, mai întunecat, mai adecvat subiectului secretelor, dar şi în ton cu nuanţa generală a site-ului.

Vă invit să vă înscrieţi aici şi să discutaţi liber despre ce doriţi. Eu nu voi interveni în activitatea acestui forum decât pentru probleme tehnice (dacă sunt erori, chiar vă rog să îmi scrieţi pe email: lovendal777@yahoo.com). Aşadar, să nu-mi scrieţi ca să intervin în aplanarea unor conflicte. De administrarea propriu-zisă a forumului se vor ocupa doi prieteni dragi ai site-ului, jokeru şi beaucent. Cine vrea să posteze pe noul forum, rog să o facă în limitele decenţei şi să nu-i jignească pe ceilalţi useri. Mult succes!

Adresa forumului: www.forum.lovendal.ro


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner